Το video του Χρηματιστηρίου Αθηνών από την εισαγωγή των νέων μετοχών της Premia Properties

Το Χρηματιστήριο Αθηνών καλωσόρισε χθες τον πρόεδρο και τα στελέχη της Premia Properties, με αφορμή την πρόσφατη εισαγωγή 52.083.381 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρείας που προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Ο Πρόεδρος της εταιρείας, Ηλίας Γεωργιάδης πραγματοποίησε την έναρξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου, χτυπώντας το «παραδοσιακό» κουδούνι.

Ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών, Σωκράτης Λαζαρίδης, συνεχάρη όλους τους συντελεστές

για την επιτυχή αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, αλλά και την ευρύτερη προσπάθεια εκ μέρους τους για τη δημιουργία μιας άλλης εισηγμένης εταιρείας που αναπτύσσεται στο Real Estate στην Ελλάδα.

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της Premia Properties, Ηλίας Γεωργιάδης ευχαρίστησε όλους τους υφιστάμενους και νέους μετόχους της εταιρείας για την εμπιστοσύνη τους, καθώς και όσους συνέβαλαν στην επιτυχή ολοκλήρωση της αύξησης κεφαλαίου.

«Αυτή η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου θα βοηθήσει την Premia να πραγματοποιήσει νέες επενδύσεις, αυξάνοντας το μέγεθός της και επιτυγχάνοντας τους στόχους της», δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης.

The post Το video του Χρηματιστηρίου Αθηνών από την εισαγωγή των νέων μετοχών της Premia Properties appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα