Το ταχυδρομείο της Αυστρίας (Austrian Post) “μπαίνει” στον κόσμο του metaverse

Το ταχυδρομείο της Αυστρίας (Austrian Post) γίνεται η πρώτη ταχυδρομική εταιρεία στον κόσμο που εγκαινίασε κατάστημα στο metaverse.

Η virtual παρουσίαση του νέου Crypto stamp 4.0 –κοινή έκδοση με την Netherlands Post– θα γίνει στο “Crypto stamp HQ”. Οι ψηφιακοί επισκέπτες θα είναι οι πρώτοι που θα γνωρίζουν ποιο ζώο θα εμφανίζεται στο νέο Crypto γραμματόσημο. Επίσης, μια ψηφιακή συλλογή θα επιτρέπει

στους χρήστες να κάνουν μια περιήγηση στα προηγούμενα Crypto γραμματόσημα που εκδόθηκαν από το 2019.

«Δεν μιλάμε μόνο για τη συζήτηση. Και αυτό ισχύει και για το Metaverse – κάτι που εμφανίζεται ως τσιτάτο σε κάθε εκδήλωση, αλλά σχεδόν κανείς δεν ασχολείται με το. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε και να εφαρμόσουμε μια πραγματική περίπτωση Crypto γραμματοσήμου στην Αυστρία, με σχετικά χαμηλή δαπάνη, και να καταστούμε πρωτοπόροι», σχολίασε η Manuela Bruck, επικεφαλής Εταιρικής Επικοινωνίας στην Austrian Post.

Το πρώτο ταχυδρομείο της Austrian Post στο Metaverse είναι ανοιχτό σε εγγεγραμμένους χρήστες και επισκέπτες της Decentraland και είναι προσβάσιμο απευθείας μέσω ενός προγράμματος περιήγησης ιστού (Google Chrome, Firefox) (post.at/meta). Απαιτείται ένας επεξεργαστής όπως Intel® Core i3-9100 / AMD Athlon 3000G, μια κάρτα γραφικών όπως η Intel® Core i3-9100 / AMD Athlon 3000G ή νεότερη και 4 GB RAM.

The post Το ταχυδρομείο της Αυστρίας (Austrian Post) “μπαίνει” στον κόσμο του metaverse appeared first on Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα