Η σκωτσέζικη αεροπορική Loganair ψάχνει για νέους ιδιοκτήτες

Πωλητήριο βάζουν στη σκωτσέζικη αεροπορική Loganair οι ιδιοκτήτες της Stephen και Peter Bond, σύμφωνα με ρεπορτάζ της “The Herald”.

Επιμέλεια: Βάσω Βεγιάζη

Η αεροπορική εταιρεία με έδρα τη Γλασκώβη είναι η μεγαλύτερη περιφερειακή αεροπορική εταιρεία του Ηνωμένου Βασιλείου και απασχολεί 840 άτομα προσωπικό. Επιχειρεί σε 33 βρετανικά αεροδρόμια, με 46 αεροσκάφη, κυρίως Embraer

ERJ-145, Saab 340 και ATR 72 και 42, σε περιφερειακά δρομολόγια σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Νορβηγία.

Ο αερομεταφορέας ανήκει κατά πλειοψηφία στα δύο αδέρφια Bond, από το 2012, οι οποίοι μέχρι τότε ήταν μέτοχοι μειοψηφίας.

Σε αναφορά του, στο LinkedIn,, ο Jonathan Hinkles, διευθύνων σύμβουλος της Loganair, είπε: «Μετά από 25 χρόνια συμμετοχής στη Loganair, συμπεριλαμβανομένων των τελευταίων 10 ετών ως μοναδικοί ιδιοκτήτες, οι μέτοχοί μας Stephen και Peter Bond ψάχνουν να βρουν έναν νέο ιδιοκτήτη για την αεροπορική της Σκωτίας. Η εξέλιξη αυτή είναι και η πραγματικότητα -ο Stephen είναι τώρα 72 ετών και ο Peter 61 ετών, και επιθυμούν να απομακρυνθούν από τις καθημερινές δουλειές. Αυτή είναι πραγματικά η αρχή, η μέση και το τέλος της ιστορίας».

Ο ίδιο πρόσθεσε: «Αυτό που είναι πολύ ξεκάθαρο είναι ότι ο Stephen και ο Peter Bond έχουν δεσμευτεί να βρουν τον κατάλληλο μελλοντικό ιδιοκτήτη για τη Loganair».

Παράλληλα, συμπλήρωσε: «Έχουμε συναρπαστικές στιγμές μπροστά μας και θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά για να φροντίσουμε την ομάδα μας και τους πελάτες μας. Και σε περίπτωση που μας διαβάζουν, δεν θα μας λείψει η ενέργεια για να μείνουμε μπροστά από τους αντιπάλους μας!».

The post Η σκωτσέζικη αεροπορική Loganair ψάχνει για νέους ιδιοκτήτες appeared first on Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα