Το Ρωσικό Ταχυδρομείο επενδύει σε ηλεκτρονικό εμπόριο και logistics

Αυξημένος κατά 25% ήταν ο όγκος διεθνών αποστολών που διαχειρίστηκε το Ρωσικό Ταχυδρομείο (Russian Post), στο 9μηνο του έτους.

Σύμφωνα με τα προκαταρκτικά στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα, η Russian Post επεξεργάστηκε περίπου 259 εκατ. διεθνείς αποστολές (εισαγωγές, εξαγωγές, transit), έναντι 208 εκατ. το αντίστοιχο 9μηνο του 2017.

Μάλιστα, για το λόγο αυτό σχεδιάζεται μαζική αναβάθμιση των υποδομών του ταχυδρομικού οργανισμού με την κατασκευή συνολικά 38 κέντρων logistics σε διάφορα σημεία

ανά τη Ρωσία.

Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο του οργανισμού, Nikolai Podgusov, «ο όγκος αποστολών από το εξωτερικό παρουσιάζει σημαντική αύξηση. Προβλέπουμε ότι μέχρι το τέλος του 2018 θα επεξεργαστούμε πάνω από 354 εκατ. διεθνείς αποστολές, περισσότερες κατά 25% σε σχέση με πέρυσι.

Τα Ρωσικά Ταχυδρομεία ασχολούνται συνεχώς με την ανάπτυξη των εγκαταστάσεών τους στις μεταφορές και την εφοδιαστική αλυσίδα, προκειμένου να επεξεργαστούν όσο το δυνατόν ταχύτερα τον αυξανόμενο όγκο των δεμάτων που παραλαμβάνονται ».

Πέραν των παραπάνω, ο ρωσικός οργανισμός προχώρησε σε επέκταση των δραστηριοτήτων του στο e-commerce, υπογράφοντας σχετικές συμφωνίες με τα IKEA και το eBay, οι οποίες θα τεθούν σε ισχύ το 2019.

Να σημειωθεί ότι, τα Ρωσικά Ταχυδρομεία ανήκουν στο κράτος και λειτουργούν συνολικά 42.000 καταστήματα σε ολόκληρη τη χώρα.

The post Το Ρωσικό Ταχυδρομείο επενδύει σε ηλεκτρονικό εμπόριο και logistics appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ρωσικό Ταχυδρομείο,rosiko tachydromeio