«Το μεταφορικό κόστος διατηρείται σε παράλογα επίπεδα», σχολίασε, εκ νέου, η Jumbo

Συνεχίζει τις «βολές» της κατά των ναυτιλιακών εταιρειών μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων και όχι μόνο η Jumbo.

“Η κρίση στην παγκόσμια εφοδιαστική αλυσίδα δεν παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης παρά τις επίσημες κεντρικές διαβεβαιώσεις και τα καθησυχαστικά σχόλια”, σχολίασε η Jumbo, ανακοινώνοντας την εξέλιξη των μεγεθών για τον Αύγουστο.

Οπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή της, το μεταφορικό κόστος διατηρείται σε παράλογα επίπεδα, ενώ συνεχώς ανεβαίνουν οι τιμές των πρώτων υλών και

της ενέργειας.

Επίσης, η επανεμφάνιση της Covid-19 με τη μετάλλαξη Δέλτα ή η παρουσία νέων μεταλλάξεων εντείνει τα προβλήματα στην εφοδιαστική αλυσίδα, καθώς λιμάνια κλείνουν ή υπολειτουργούν, ακόμα και με την ταυτοποίηση ενός μόνο κρούσματος, με αποτέλεσμα οι καθυστερήσεις ή μετακυλίσεις στις παραδόσεις να αυξάνουν τις ελλείψεις σε προϊόντα, ειδικά αυτών με έντονο εποχικό χαρακτήρα.

Κατά τον μήνα Αύγουστο 2021, οι πωλήσεις του Ομίλου Jumbο κατέγραψαν αύξηση κατά +3% περίπου.

Για τους πρώτους οκτώ μήνες του έτους (Ιανουάριος-Αύγουστος 2021), οι συνολικές πωλήσεις για τον Όμιλο αυξήθηκαν κατά +9% περίπου σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα.

The post «Το μεταφορικό κόστος διατηρείται σε παράλογα επίπεδα», σχολίασε, εκ νέου, η Jumbo appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα