Την Αθήνα με το Παλέρμο θα συνδέει, από τις 10 Ιουνίου, η Volotea με 2 πτήσεις την εβδομάδα

Την Αθήνα με το Παλέρμο θα συνδέει δύο φορές την εβδομάδα (κάθε Τρίτη και Παρασκευή), αρχής γενομένης από τις 10 Ιουνίου, η Volotea.

Με την ανακοίνωση του εν λόγω νέου δρομολογίου, ο συνολικός αριθμός θέσεων που θα διατεθούν από την αεροπορική, για το καλοκαίρι του 2022, στην Αθήνα

ξεπερνά τις 560.000, ενώ ο αριθμός των προορισμών ανέρχεται πλέον στους 15.

Σύμφωνα με την εταιρεία, «η ανακοίνωση των πτήσεων προς το Παλέρμο αποδεικνύει για άλλη μια φορά τη δέσμευση της εταιρείας να επεκτείνει τη γκάμα των προορισμών που μπορεί να προσεγγίσει η ελληνική πρωτεύουσα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες: Μπιλμπάο (νέο δρομολόγιο 2022), Μπορντό (νέο δρομολόγιο 2022), Λυών, Μασσαλία, Νάντη (νέα διαδρομή 2022), Στρασβούργο, Μπάρι, Τορίνο (νέα διαδρομή 2022), Βενετία, Βερόνα, Κρήτη, Μύκονος, Σαντορίνη και Ντουμπρόβνικ και τώρα Παλέρμο».

Όπως προαναφέρθηκε, η Volotea θα προσφέρει πάνω από 560.000 θέσεις, έναντι 182.000 το 2021, από το αεροδρόμιο της Αθήνας και θα πραγματοποιήσει περισσότερες από 3.600 πτήσεις έναντι των 1.162 που πραγματοποιήθηκαν πέρυσι.

«Η ανακοίνωση του νέου δρομολογίου ΑθήναΠαλέρμο μας γεμίζει περηφάνια και ικανοποίηση. Πράγματι, μόλις πριν από λίγες εβδομάδες ξεκινήσαμε στην Αθήνα ένα νέο δρομολόγιο προς το Τορίνο (Ιταλία) και από την αρχή του χρόνου, άλλα δύο νέα δρομολόγια προς Μπορντό και Νάντη (Γαλλία) και Μπιλμπάο (Ισπανία) ως απόδειξη της δέσμευσής μας να υποστηρίξουμε την ανάκαμψη του τουριστικού τομέα, τόσο του εισερχόμενου όσο και του εξερχόμενου», δήλωσε η Valeria Rebasti, country manager Italy & Southeastern Europe της Volotea.

The post Την Αθήνα με το Παλέρμο θα συνδέει, από τις 10 Ιουνίου, η Volotea με 2 πτήσεις την εβδομάδα appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα