Τη μαζική παραγωγή ηλεκτρικών φορτηγών WORK ξεκινά η Street Scooter

Στη μαζική παραγωγή του ηλεκτρικού φορτηγού WORK ξεκινά η Street Scooter, θυγατρική της Deutsche Post DHL, η οποία πρόσφατα έλαβε την απαραίτητη έγκριση EC από την Γερμανική Υπηρεσία Μεταφορών (KBA).

Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Street Scooter

GmbH, Achim Kampker, «το επίπεδο ενδιαφέροντος που εμφανίζεται από εταιρείες με μεγάλους στόλους, εμπόρους και δημοτικές επιχειρήσεις είναι τεράστιο.

Η έγκριση για μαζική παραγωγή σημαίνει ότι κατά την ολοκλήρωση των παραγγελιών, μεγάλος αριθμός οχημάτων θα μπορεί να βγει στο δρόμο χωρίς προβλήματα».

Συμπλήρωσε δε ότι, «Δεδομένων των αυξανόμενων ποσοτήτων παραγωγής μας, αυτό είναι ένα πραγματικά σημαντικό βήμα. Εκτός από την υπάρχουσα μονάδα παραγωγής στο Aachen, η Street Scooter άνοιξε μια δεύτερη μονάδα παραγωγής στο Düren στα τέλη Μαΐου 2018. Αυτό αύξησε την παραγωγική ικανότητα της εταιρείας σε έως και 20.000 ηλεκτρικά φορτηγά ετησίως».

Να σημειωθεί ότι, η έγκριση EC τύπου είναι η διαδικασία, με την οποία η εγκριτική αρχή πιστοποιεί ότι ο τύπος οχήματος, συστήματος, κατασκευαστικού στοιχείου ή χωριστής τεχνικής μονάδας τηρεί τις σχετικές διοικητικές διατάξεις και τεχνικές απαιτήσεις.

Η έγκριση αυτή δίνει στην θυγατρική της Deutsche Post DHL το έναυσμα ώστε να προχωρήσει στην κάλυψη της αυξανόμενης εγχώριας και διεθνούς ζήτησης για ηλεκτροκίνητα οχήματα.

Ακόμη, υπενθυμίζεται ότι, η μαζική παραγωγή για το νέο μοντέλο WORK XL της Street Scooter, το οποίο μπήκε σε παραγωγή τον περασμένο Οκτώβριο, κατασκευάζεται από την ίδια την εταιρεία σε συνεργασία με την αυτοκινητοβιομηχανία Ford, στην έδρα της, στην Κολωνία.

The post Τη μαζική παραγωγή ηλεκτρικών φορτηγών WORK ξεκινά η Street Scooter appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα