Θυγατρική και γραφείο διαχείρισης έργων στη Σόφια ιδρύει η Bombardier Transportation

Θυγατρική εταιρεία στη Βουλγαρία και γραφείο διαχείρισης έργων στη Σόφια εγκαινίασε η Bombardier Transportation.

Της Bombardier Transportation Bulgaria LLC θα ηγούνται οι Costel Antonello Grozea, Marco Palazzo, Erika Gomez και Daniel Proychev, η εταιρεία

θα αποτελεί 100% θυγατρική της Bombardier Transportation, ενώ στόχος είναι υποστηριχθεί ο συνεχιζόμενος εκσυγχρονισμός των σιδηροδρόμων της χώρας.

«Με τον ουσιαστικό εκσυγχρονισμό του σιδηροδρόμου που βρίσκεται σε εξέλιξη στη Βουλγαρία, αυτό το νέο γραφείο σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο στη δέσμευση της Bombardier σε αυτήν την αναπτυσσόμενη αγορά», δήλωσε ο Richard Hunter, πρόεδρος, Rail Control Solutions στην Bombardier Transportation.

«Έχουμε ήδη μια ισχυρή εργασιακή σχέση με τους Βουλγαρικούς Σιδηρόδρομους μέσω των υπό εξέλιξη έργων σηματοδότησης και, με το ευρύ χαρτοφυλάκιο προϊόντων και υπηρεσιών μας, ανυπομονούμε να συνεισφέρουμε περαιτέρω στην ανάπτυξη των σιδηροδρομικών μεταφορών στη Βουλγαρία», συμπλήρωσε.

Να σημειωθεί ότι, η Bombardier Transportation εισήλθε για πρώτη φορά στη βουλγαρική αγορά το 2017 για την εγκατάσταση σηματοδότησης μεταξύ Skutare και Orizovo ανατολικά του Plovdiv και στη γραμμή μεταξύ Σόφιας και Elin Pelin.

The post Θυγατρική και γραφείο διαχείρισης έργων στη Σόφια ιδρύει η Bombardier Transportation appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα