Συνεργασία για πτήσεις κοινού κωδικού μεταξύ AEGEAN και Cyprus Airways

Συνεργασία για πτήσεις κοινού κωδικού ανακοίνωσαν η AEGEAN και η Cyprus Airways, μέσω της οποίας οι επιβάτες επωφελούνται από αυξημένη συνδεσιμότητα και ταξιδεύουν από και προς την Κύπρο σε ένα διευρυμένο δίκτυο ελληνικών και ευρωπαϊκών προορισμών.

Από τις 20 Ιουνίου, όσοι επιλέγουν τις δύο αεροπορικές εταιρείες και όπως αναφέρουν οι δυο εταιρείες, απολαμβάνουν βελτιωμένα

δρομολόγια και απρόσκοπτη συνδεσιμότητα μεταξύ των δύο χωρών και πολλών ακόμα διεθνών προορισμών.

Ο Roland Jaggi, Εμπορικός Διευθυντής της AEGEAN, σχολίασε στο πλαίσιο κοινής εκδήλωσης για την ανακοίνωση της συνεργασίας, που έλαβε χώρα στη Λάρνακα:

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με αυτή τη συνεργασία για πτήσεις κοινού κωδικού, καθώς θα επεκτείνει περαιτέρω το δίκτυό μας και θα προσφέρει στους πελάτες μας ακόμη περισσότερα ταξιδιωτικά οφέλη.

Μέσα από τη συνεργασία μας, με τη νέα Cyprus Airways φιλοδοξούμε να παρέχουμε στους επιβάτες και των δύο αεροπορικών εταιρειών υπηρεσίες σε ένα ενισχυμένο δίκτυο προορισμών.

Η AEGEAN επενδύει σταθερά στην Κύπρο και σε στρατηγικές συνεργασίες, που αναβαθμίζουν τις υπηρεσίες της και της επιτρέπουν να ανταποκρίνεται στις αυξανόμενες ανάγκες των επιβατών της».

Το άρθρο Συνεργασία για πτήσεις κοινού κωδικού μεταξύ AEGEAN και Cyprus Airways εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
synergasia-gia-ptiseis-koinou-kodikou-metaxy-aegean-kai-cyprus-airways.htm
Τυχαία Θέματα