Συγκαλείται η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη

Μετά από αιτήματα των Κοινοβουλευτικών Ομάδων, την προσεχή Δευτέρα, στις 11 το πρωί, συγκαλείται η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής σχετικά με το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας, συνομιλώντας με κοινοβουλευτικούς συντάκτες, ανέφερε ότι είναι

προφανώς, όπως ανέφερε χθες και στη Διάσκεψη των Προέδρων ότι και αυτή, η συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας είναι μια από όσες εκτιμά ότι θα διεξαχθούν στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού έργου.

Ο πρόεδρος της Βουλής, επισήμανε, ότι είναι προφανές ότι με την αυριανή συνεδρίαση – ενημέρωση της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου η οποία συγκαλείται για ενημέρωση από τον υπουργό Επικρατείας και της συνεδρίασης της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας τη Δευτέρα, ανοίγει ο κύκλος των σχετικών συζητήσεων και δεν κλείνει αυτή η κοινοβουλευτική διερεύνηση.

Το άρθρο Συγκαλείται η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα