Σε λειτουργία το 2021 το νέο κέντρο διαλογής δεμάτων της Australia Post στην Αδελαΐδα

Σε λειτουργία θα έχει τεθεί, το 2021, η μεγαλύτερη επένδυση του ταχυδρομείου της Αυστραλίας (Australia Post) στο νότιο τμήμα της χώρας, που αφορά ένα νέο κέντρο διαλογής δεμάτων στην Αδελαΐδα.

Η επένδυση της Australia Post είναι συνολικού ύψους 25 εκατ. δολαρίων και γίνεται με στόχο να καλυφθεί η αυξανόμενη ζήτηση που προέκυψε από την εκτόξευση των ηλεκτρονικών αγορών κατά τη διάρκεια της πανδημίας του Covid-19.

Στο νέο χώρο θα ενοποιηθούν υπό μια σκέπη και μια υπερσύγχρονη εγκατάσταση οι λειτουργίες, που επί του παρόντος εκτελούνται

σε άλλους αποθηκευτικούς χώρους, με δυνατότητα αυτοματοποιημένης επεξεργασίας δεμάτων και συνεπώς βελτιωμένους χρόνους εξυπηρέτησης για τους κατοίκους της Νότιας Αυστραλίας.

Σύμφωνα με τη διευθύνουσα σύμβουλο της Australia Post Group, Christine Holgate, «οι Νότιοι Αυστραλοί ψωνίζουν στο διαδίκτυο περισσότερο από ποτέ, οπότε η εν λόγω επένδυση αποτελεί μέρος των συνεχιζόμενων προσπαθειών της Australia Post να συμβαδίζει με τη ζήτηση, ιδίως σε αναπτυσσόμενες περιοχές όπως η Αδελαΐδα.

Δεν είναι μυστικό ότι οι Αυστραλοί αγαπούν τις αγορές τους στο διαδίκτυο, ξοδεύοντας πάνω από 4,4 δισ. δολ. τον περασμένο Απρίλιο, ενώ σημειώθηκε ένα τεράστιο άλμα διαδικτυακών αγορών κατά τη διάρκεια του Covid-19».

The post Σε λειτουργία το 2021 το νέο κέντρο διαλογής δεμάτων της Australia Post στην Αδελαΐδα appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα