Σχολιάστηκε η αποχώρηση από ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ του γραμματέα Μεταφορών Λ. Ρώσση

Πριν από λίγες ημέρες, ο γραμματέας Μεταφορών και Δικτύων του ΠΑΣΟΚ Λάμπρος Ρώσσης γνωστοποίησε την αποχώρησή του από το ΚΙΝΑΛ και το ΠΑΣΟΚ.

Στην επιστολή παραίτησής του ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι «το εγχείρημα του ΚΙΝΑΛ απέτυχε, γιατί ταυτίστηκε με τον δεξιό κατήφορο».

Σε επικοινωνία του metaforespress.gr με τον κ. Ρώσση και σε ερώτηση «εάν γνωρίζει τον υπουργό Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη και εάν πρόκειται να πολιτευτεί με τον ΣΥΡΙΖΑ»,

το πρώην στέλεχος του ΚΙΝΑΛ απάντησε τα ακόλουθα:

«Τον κ. Σπίρτζη τον γνώρισα στο ΠΑΣΟΚ. Επίσης,όπως γνωρίζετε είμαι φίλος με την Φώφη Γεννηματά, τον Θάνο Βούρδα και τον Γιάννη Χαρωνίτη.

Ο Λ. Ρώσσης με την Φ. Γεννηματά

Οσο για το ερώτημα σας, αν θα είμαι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ, θέλω να σας πω ότι η υποψηφιότητα μου με ένα κόμμα δεν είναι αυτοσκοπός και η παραίτηση μου δεν έχει να κάνει με συμφωνίες, αλλά με την πολιτική και τις αξίες που θέλω να υπηρετώ.

Όπως γνωρίζετε άλλωστε, το όνομα μου ήταν στο ψηφοδέλτιο του νότιου τομέα της Β΄ Αθήνας, από όπου και αρνήθηκα να συμμετέχω».

Η παραίτηση του κ. Ρώσση έχει σχολιαστεί στο ευρύτερο – πολιτικό – ρεπορτάζ των Μεταφορών.

Αρκετοί θεωρούν ότι η παραίτησή του εντάσσεται στην ευρύτερη προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ για την προσέλκυση στελεχών της κεντροαριστεράς.

The post Σχολιάστηκε η αποχώρηση από ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ του γραμματέα Μεταφορών Λ. Ρώσση appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα