Νέος διαγωνισμός για τη διανομή επιστολών καθολικής υπηρεσίας από την Posti

Στην προκήρυξη νέου διαγωνισμού για την πενθήμερη διανομή επιστολών καθολικής υπηρεσίας, σε περιοχές που δεν καλύπτονται από τη διανομή εφημερίδων νωρίς το πρωί, διενεργεί η Posti.

Οι ενδιαφερόμενες εταιρείες μπορούν να συμμετέχουν στο διαγωνισμό έως και τις 15 Φεβρουαρίου, ενώ στόχος είναι εφέτος να καλυφθούν συνολικά 1.831 περιοχές.

Ο νέος ταχυδρομικός νόμος της Φινλανδίας, απαιτεί από την Posti να προκηρύξει διαγωνισμό για την πενθήμερη παράδοση επιστολών καθολικής υπηρεσίας, δηλ.

επιστολές και ταχυδρομικές κάρτες με γραμματόσημο ή άλλη μέθοδο πληρωμής σε μετρητά, σε περιοχές που δεν καλύπτονται από τη διανομή εφημερίδων νωρίς το πρωί.

Ο ίδιος διαγωνισμός διοργανώθηκε και πέρυσι, ωστόσο ο φετινός θα έχει νέα χαρακτηριστικά, καθώς η Posti θα δοκιμάσει πιλοτικά σε ορισμένες περιοχές ένα νέο μοντέλο παράδοσης και συλλογής, πέραν του προκαθορισμένου τρόπου διανομής επιστολών καθολικής υπηρεσίας.

Η εταιρεία τονίζει ότι θα αναθέσει το έργο στην πλέον συμφέρουσα από οικονομικής άποψης προσφορά που θα της δοθεί, ενώ η σύμβαση θα τεθεί σε ισχύ την 1η Ιουλίου 2019.

The post Νέος διαγωνισμός για τη διανομή επιστολών καθολικής υπηρεσίας από την Posti appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα