Πρόταση δημιουργίας συνεργατικού σχηματισμού των Βιομηχανιών Ψύχους & Logistics για τα εμβολιαστικά κέντρα Covid

Η Ένωση Βιομηχανιών Ψύχους & Logistics ανακοίνωσε ότι παρέθεσε στο υπουργείο Υγείας πρότασης δημιουργίας συνεργατικού σχηματισμού των Βιομηχανιών Ψύχους & Logistics για τα εμβολιαστικά κέντρα Covid-19.

«Η μεγαλύτερη πρόκληση στα χρονικά του κλάδου μας και της ψυχρής εφοδιαστικής για τη μεταφορά και διαχείριση του πολύτιμου εμβολίου για τον COVID-19, καλείται να υλοποιήσει

η Ελλάδα και σε αυτόν τον τομέα.

Η Ένωση μας έχει προτείνει τη δημιουργία επιτροπής εμπειρογνωμόνων αποτελούμενοι από φορείς συναφείς των δικών μας, και του αεροδρόμιου και την δημιουργία ενός cluster, με σκοπό να χρησιμοποιηθούν και να ενισχυθούν υπάρχουσες υποδομές για τον σχεδιασμό, τη διαχείριση και διανομή των φαρμάκων, λόγω της ιδιαίτερης διαχείρισης που χρειάζεται, προκειμένου να διατηρηθεί η αλυσίδα αξίας του εμβολίου COVID-19.

Η Ένωση μας έχει τεθεί στη διάθεση του υπουργείου Υγείας, προκειμένου να παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον χάρτη των εταιρειών της ψυχρής εφοδιαστικής, και του τρόπου υποστήριξης των υπηρεσιών σε σχέση με το εμβόλιο», αναφέρει η Ένωση.

The post Πρόταση δημιουργίας συνεργατικού σχηματισμού των Βιομηχανιών Ψύχους & Logistics για τα εμβολιαστικά κέντρα Covid appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα