Ούτε ένα, ούτε δυο, αλλά οχτώ νέα συγκροτήματα logistics της Amazon στη Γερμανία

Η άνοδος του ηλεκτρονικού εμπορίου είναι τόσο δυναμική που «αναγκάζει» την Amazon να δημιουργήσει οχτώ συγκροτήματα logistics στη Γερμανία έως το πρώτο εξάμηνο του 2020, δημιουργώντας 3.000 επιπλέον μόνιμες θέσεις εργασίας για την Amazon Germany.

Επιμέλεια: Βάσω Βεγιάζη

Οι νέες τοποθεσίες εφοδιαστικής

θα τοποθετηθούν στο Dummerstorf, στο Erding, στο Friedrichsdorf, στο Helmstedt, στο Hof / Gattendorf, στο Neu-Ulm, στο Weiterstadt και στο Wenden.

Αυτά θα είναι κέντρα εφοδιαστικής, διαλογής και διανομής. Τους μήνες πριν από την έναρξη λειτουργίας των εγκαταστάσεων αυτών, η Amazon θα καλύψει θέσεις στους τομείς της εφοδιαστικής, της τεχνολογίας, της ασφάλειας και της πληροφορικής.

«Μόνο τους τελευταίους 12 μήνες δημιουργήσαμε περισσότερες από 3.000 μόνιμες θέσεις εργασίας στην εφοδιαστική στη Γερμανία. Τώρα περισσότεροι από 3.000 ακόμη θα προστεθούν το επόμενο έτος.

Αυτοί οι χώροι εργασίας υποστηρίζουν κοινότητες όλων των μεγεθών, από μεγαλύτερες πόλεις όπως το Hof / Gattendorf έως μικρότερες πόλεις, όπως το Dummerstorf», ανέφερε ο Stefano Perego, Vice President Customer Fulfillment στην Ευρώπη.

Μεταξύ των ετών 2010 και 2020, η Amazon έχει επενδύσει σχεδόν 40 δισεκατομμύρια ευρώ στη Γερμανία, συμπεριλαμβανομένων άνω των 10 δισεκατομμυρίων ευρώ μόνο το 2020.

Ο αριθμός των μόνιμων υπαλλήλων στη Γερμανία θα ξεπεράσει τους 28.000 μέχρι το τέλος του έτους σε όλα τα εταιρικά τμήματα.

Η Amazon έχει τώρα περίπου 60 τοποθεσίες σε όλη τη Γερμανία. Πάνω από 19.000 μόνιμοι υπάλληλοι εργάζονται μόνο στο γερμανικό δίκτυο εφοδιαστικής της Amazon.

The post Ούτε ένα, ούτε δυο, αλλά οχτώ νέα συγκροτήματα logistics της Amazon στη Γερμανία appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα