Οι ηχηρές παρουσίες στην εκδήλωση του ΟΣΕ στο Ρουφ

Μια πραγματικά λαμπερή εκδήλωση πραγματοποίησε ο ΟΣΕ στο Ρουφ για την υποδοχή της αμαξοστοιχίας Connecting Europe Express.

Δεν θα σταθούμε στο περιεχόμενο των δηλώσεων του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή, του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου του ΟΣΕ

Σπύρου Πατέρα (φωτογραφία) και του διευθυντή της DG Move Herald Ruijters, οι οποίοι ανέδειξαν τη σπουδαιότητα του σιδηροδρόμου στο σύγχρονο περιβάλλον των μεταφορών.

Θα σταθούμε σε αυτούς που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση. Ξεχωρίσαμε, εκτός από τους εκπροσώπους της Πολιτείας και του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, εκπροσώπους από: πολλές πρεσβείες, κατασκευαστικές και μελετητικές εταιρείες, τη ΡΑΣ, την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, την ΕΡΓΟΣΕ, τη ΓΑΙΑΟΣΕ, το ΤΑΙΠΕΔ, τον ΟΛΠ, το λιμάνι Ελευσίνας, τον ΟΑΣΑ, την ΣΤΑΣΥ, την ΥΠΑ, την ΑΠΑ, το Αττικό Μετρό, την Rail Cargo Logistics Goldair, την ΠΟΣ, κ.α.

Ξεχωριστή αναφορά θα κάνουμε στην παρουσία ανώτατων στελεχών από τα λιμάνια του Πειραιά και της Ελευσίνας, καθώς συνιστά πλέον καθολική παραδοχή ότι σιδηρόδρομος και λιμάνια «πάνε πακέτο», εάν η Ελλάδα θέλει να αναβαθμίσει την παρουσία της στον «χάρτη» των συνδυασμένων και εμπορευματικών μεταφορών της Ευρώπης.

The post Οι ηχηρές παρουσίες στην εκδήλωση του ΟΣΕ στο Ρουφ appeared first on Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα