Οι επιβάτες, με απευθείας έγκυρα αιτήματα, αποζημιώνονται κατά 100% και χωρίς παρακρατήσεις, υποστηρίζει η Ryanair

Την δικαστική απόφαση του Court of Appeal, που στηρίζει την πολιτική της Ryanair να επικοινωνεί απευθείας και να αποζημιώνει τους καταναλωτές, σύμφωνα με τον EU261, απορρίπτοντας το αίτημα της Bott & Co Solicitors Ltd., να λαμβάνει οποιοδήποτε μέρος από την αποζημίωση που έχουν λάβει απευθείας οι πελάτες της αεροπορικής, χαιρετίζει η Ryanair, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Οι προεδρεύοντες στο Court of Appeal, κατά την ακροαματική διαδικασία,

δήλωσαν ότι η διαδικασία αιτήματος αποζημίωσης της Ryanair «επιτρέπει στους επιβάτες να αιτηθούν αποζημίωση με την ελάχιστη προσπάθεια» και επικρότησαν τα περσινά ευρήματα του London High Court, ότι «η Ryanair έχει καθιερώσει έναν πολύ ευθύ και εύκολο τρόπο να για τους επιβάτες της ώστε να λαμβάνουν αποζημιώσεις για καθυστερήσεις, είτε online είτε μέσω αλληλογραφίας, χωρίς την ανάγκη βοήθειας από τρίτους».

Η αεροπορική εταιρεία παρακινεί τους επιβάτες με έγκυρα EU261 αιτήματα αποζημίωσης να τα καταχωρούν απευθείας στην Ryanair και να αποφεύγουν εταιρείες “claims chaser”, όπως η Bott & Co, η Fairplane, η Hayward Baker, η Sky Legal and η Flightright, οι οποίες μπορούν να αφαιρέσουν πάνω από το 40% μιας αποζημίωσης 250 ευρώ.

Οι επιβάτες με έγκυρα αιτήματα απευθείας στην Ryanair θα λάβουν το 100% της EU261 αποζημίωσης που δικαιούνται, χωρίς παρακρατήσεις, όπως υποστηρίζει η ιρλανδική εταιρεία.

Πέρυσι, σύμφωνα με την αεροπορική εταιρεία, δημιουργήθηκε μια ομάδα Αξιώσεων, ώστε να διαχειρίζεται όλα τα έγκυρα αιτήματα μέσα σε 10 εργάσιμες ημέρες.

The post Οι επιβάτες, με απευθείας έγκυρα αιτήματα, αποζημιώνονται κατά 100% και χωρίς παρακρατήσεις, υποστηρίζει η Ryanair appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα