Οι αστικές συγκοινωνίες πολιτειών των ΗΠΑ ζητούν νέα κρατική στήριξη 39,3 δισ. δολ.

Ένας συνασπισμός 22 παρόχων, κυρίως αστικών συγκοινωνιών των ΗΠΑ, με επικεφαλής την Μητροπολιτική Μεταφορική Αρχή της Νέας Υόρκης, καλεί το Κογκρέσο των ΗΠΑ να παράσχει επιπλέον 39,3 δισ. δολ. κρατικής ενίσχυσης για την αντιμετώπιση των οικονομικών απωλειών που σχετίζονται με τον Covid-19 και την

αποτροπή περαιτέρω περικοπών υπηρεσιών και επενδύσεων.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της MTA, Patrick Foye, συνέλεξε τα μέλη του συνασπισμού, στέλνοντας επιστολή αιτήματος χρηματοδότησης, με ημερομηνία 3 Φεβρουαρίου, σε μέλη της Γερουσίας.

«Δεδομένης της άνευ προηγουμένου μείωσης των επιβατών, των απωλειών εσόδων και του πρόσθετου κόστους που προκαλείται από την πανδημία, μια νέα ανεξάρτητη οικονομική μελέτη δείχνει ότι απαιτείται επιπλέον στήριξη 39,3 δις δολαρίων ΗΠΑ για να διατηρηθούν οι δραστηριότητες σήμερα», αναφέρει η επιστολή.

Η επιστολή αναφέρεται σε μια μελέτη που πραγματοποιήθηκε εκ μέρους της Αμερικανικής Ένωσης Μεταφορών Δημόσιας Μεταφοράς (APTA) από την EBP US, πρώην Ομάδα Έρευνας Οικονομικής Ανάπτυξης (EDR), η οποία προβλέπει χρηματοοικονομικές στηρίξεις έως το τέλος του 2023.

Σημειώνεται ότι, οι πάροχοι αστικών συγκοινωνιών έχουν λάβει ήδη δυο πακέτα επιδοτήσεων.

The post Οι αστικές συγκοινωνίες πολιτειών των ΗΠΑ ζητούν νέα κρατική στήριξη 39,3 δισ. δολ. appeared first on Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα