Ο Θανάσης Ζηλιασκόπουλος (Συμβούλιο Εφοδιαστικής, ΤΡΑΙΝΟΣΕ) νέος πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ

«Άρωμα» μεταφορών και εφοδιαστικής θα έχει το ΤΑΙΠΕΔ. Ο Θανάσης Ζηλιασκόπουλος, νυν πρόεδρος του Συμβουλίου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Εφοδιαστικής και πρώην διευθύνων σύμβουλος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ αναλαμβάνει, μη εκτελεστικός, πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ.   

Το metaforespress.gr προανήγγειλε την εξέλιξη, με δημοσίευμα «Έρχεται μεταγραφή «έκπληξη» για στέλεχος της εφοδιαστικής αλυσίδας» στις 8 Ιουνίου.

Τον

ορισμό του κ. Ζηλιασκόπουλου αποφάσισε η Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας (ΕΕΣΥΠ), ή αλλιώς το Υπερταμείο, το οποίο είναι η μητρική εταιρεία του ΤΑΙΠΕΔ.

Διευθύνων σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ τοποθετείται ο τραπεζίτης Δημήτρης Πολίτης, προερχόμενος από την Credit Suisse Ελβετίας και γνωστός στην Ελλάδα και από την προηγούμενη θέση του στη διοίκηση της HSBC.

Αντίστοιχα, εντεταλμένος σύμβουλος αναλαμβάνει ο Παναγιώτης Σταμπουλίδης, που πρόσφατα παραιτήθηκε από τη θέση του ως γενικός γραμματέας Εμπορίου στο υπουργείο Ανάπτυξης για να αναλάβει στο ΤΑΙΠΕΔ τη διεύθυνση της νέας μονάδας του Project Preparation Facility (PPF).

Σημειώνεται ότι στο χαρτοφυλάκιο του ΤΑΙΠΕΔ εντάσσονται κρίσιμες παραχωρήσεις, όπως των περιφερειακών λιμένων, της Εγνατίας Οδού, της Αττικής Οδού, κ.α.

The post Ο Θανάσης Ζηλιασκόπουλος (Συμβούλιο Εφοδιαστικής, ΤΡΑΙΝΟΣΕ) νέος πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Θανάσης Ζηλιασκόπουλος Συμβούλιο Εφοδιαστικής ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ΤΑΙΠΕΔ,thanasis ziliaskopoulos symvoulio efodiastikis trainose, taiped