Ο ρόλος και η ευθύνη του παραγγελιοδόχου μεταφοράς αναλύθηκε σε εσπερίδα του ΣΥΝΔΔΕ&L

Με ρεκόρ συμμετοχών (πλέον των 170 ατόμων) ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της εσπερίδας που, πρόσφατα, διοργάνωσε ο ΣΥΝΔΔΕ&L, στο αμφιθέατρο του ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ, υπό την αιγίδα του ΕΒΕΑ, με θέμα: «Διαμεταφορά Εμπορευμάτων & Πρακτική Οδικών Μεταφορών».

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, ο κ. Γεράσιμος Μαλλιαρίτσης, Νομικός Σύμβουλος ΣΥΝΔΔΕ&L ανέλυσε την Έννοια του Παραγγελιοδόχου Μεταφοράς (PP_Γεράσιμος Μαλλιαρίτσης), ενώ ο κ. Μιχαήλ Πατεράκης, Νομικός Σύμβουλος & Καθηγητής Μεταφορικού Δικαίου και Logistics

εξήγησε αναλυτικά τον ρόλο & την ευθύνη του Παραγγελιοδόχου Μεταφοράς κατά το ισχύον Δίκαιο και κατά τους όρους διαμεταφοράς του ΣΥΝΔΔΕ&L (PP_Μιχάλη Πατεράκη).

«Οι εισηγητές ανταποκρίθηκαν στα ερωτήματα και στους προβληματισμούς των συμμετεχόντων και θεωρούμε ότι ο στόχος της εκδήλωσης επετεύχθη με άριστα αποτελέσματα για όλους τους συμμετέχοντες.

Η κοινωνική προσφορά του Συνδέσμου αναδείχθηκε για ακόμη μία φορά από την συνεργασία του με την ΕΕΔΕ, η οποία ενέταξε την εκδήλωση στην δράση υλοποίησης ενεργειών δημοσιότητας της πράξης “Κατάρτιση, πιστοποίηση και συμβουλευτική με στόχο την ενδυνάμωση των δεξιοτήτων άνεργων νέων 18-24 ετών σε ειδικότητες του τομέα της Εφοδιαστικής Αλυσίδας – Logistics”, αναφέρει ο Σύνδεσμος.

Μεταξύ των χορηγών επικοινωνίας της εσπερίδας ήταν το metaforespress.gr.

The post Ο ρόλος και η ευθύνη του παραγγελιοδόχου μεταφοράς αναλύθηκε σε εσπερίδα του ΣΥΝΔΔΕ&L appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα