Στο Κέντρο Αεροπορικού Ταχυδρομείου διεξήχθη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου των ΕΛΤΑ

Στο Κέντρο Αεροπορικού Ταχυδρομείου των ΕΛΤΑ στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» διεξήχθη η τελευταία συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου.

Αυτό, επειδή βασική δράση του σχεδιασμού του οργανισμού είναι ο νέος τρόπος εκτελωνισμού δεμάτων και μικροδεμάτων, που διακινούνται, μέσω των ΕΛΤΑ, από και προς το εξωτερικό, με στόχο την ανάπτυξη του ηλεκτρονικού

εμπορίου και την υποστήριξη των εξαγωγικών πρωτοβουλιών μικρομεσαίων επιχειρήσεων της χώρας.

Έτσι, για την πλήρη και λεπτομερή ενημέρωση επί της νέας παραγωγικής διαδικασίας και με στόχο τη βελτίωση της εξυπηρέτησης των πολιτών, η πρόεδρος και τα μέλη του δ.σ. των ΕΛΤΑ επέλεξαν τις εγκαταστάσεις του Κέντρου Αεροπορικού Ταχυδρομείου για την πραγματοποίηση της συνεδρίασης.

Το δ.σ. είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί και το Γραφείο Εκτελωνισμού Ταχυδρομικών Αντικειμένων Τελωνείου Αερολιμένος «Ελ. Βενιζέλος» και να ενημερωθεί επί τόπου σχετικά με τις νέες τελωνειακές διαδικασίες για τον εκτελωνισμό των ταχυδρομικών αντικειμένων που εφαρμόζονται έπειτα από Κοινή Υπουργική Απόφαση των συναρμόδιων Υπουργών Οικονομικών και Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης.

The post Στο Κέντρο Αεροπορικού Ταχυδρομείου διεξήχθη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου των ΕΛΤΑ appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα