Ο Δ.Σ. της REDEPLAN Μανώλης Μπαλτάς στο 5ο Συνέδριο Υποδομών και Μεταφορών – ITC 2022

O Διευθύνων Σύμβουλος της REDEPLAN Μανώλης Μπαλτάς είναι μεταξύ των κεντρικών ομιλητών του 5ου Συνεδρίου Υποδομών και Μεταφορών – ITC 2022 που θα διεξαχθεί στις 30 Μαΐου (διαδικτυακά) και στις 31 Μαΐου και 1 Ιουνίου στο ΜΕΓΑΡΟ Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών.

Ο κ. Μπαλτάς

συμμετέχει στο πάνελ «Οι εμπορευματικές μεταφορές και οι αστικές διανομές “πρωταγωνιστές” στο νέο οικονομικό περιβάλλον» που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 1η Ιουνίου νωρίς το απόγευμα.

Σε αυτό το πάνελ θα συμμετάσχουν – μέχρι στιγμής – ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης, ο Πρόεδρος ΤΑΙΠΕΔ / Πρόεδρος Συμβουλίου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Εφοδιαστικής, Αθανάσιος Ζηλιασκόπουλος, ο Mobility & Leasing Business Unit Manager της Kinsen Hellas, Γεώργιος Ξυνταράκης και ένας εκπρόσωπος εταιρείας logistics και ένας εκπρόσωπος εταιρείας ταχυμεταφορών.

Σημειώνεται ότι η REDEPLAN, η οποία θα διαθέτει και περίπτερο, ιδρύθηκε το 2004, αποτελώντας την οργανωμένη εταιρική έκφραση της μακράς και εκτεταμένης επαγγελματικής εμπειρίας των ανθρώπων που την συγκρότησαν.

Κεντρική επιδίωξη, ήταν και παραμένει η παροχή υπηρεσιών τεχνικού συμβούλου υψηλής ποιοτικής στάθμης και αποτελεσματικότητας.

The post Ο Δ.Σ. της REDEPLAN Μανώλης Μπαλτάς στο 5ο Συνέδριο Υποδομών και Μεταφορών – ITC 2022 appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα