Ο Paul Sies αναλαμβάνει διευθύνων σύμβουλος της Cyprus Airways

Ο Paul Sies αναλαμβάνει τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της κυπριακής αεροπορικής εταιρείας Cyprus Airways αρχής γενομένης από τις 20 Μαΐου.

Ο Sies, διαθέτει μεγάλη εμπειρία και γνώση στον κλάδο, συμπεριλαμβανομένης και της ΙΑΤΑ. Παράλληλα, έχει ασχοληθεί, με μεγάλη επιτυχία στην διαδικασία εισαγωγής πολλών εταιρειών στη αγορά αλλά και την μεταμόρφωση αρκετών εταιρειών, τόσο σε στρατηγικό επίπεδο όσο και σε εμπορικό.

«Η

ομάδα μας, δυναμώνει ουσιαστικά, με την πρόσληψη του Paul Sies, ως νέου διευθύνοντος συμβούλου», σημείωσε ο Simon Camilleri, μέτοχος της Cyprus Airways «του ευχόμαστε καλή επιτυχία στις υφιστάμενες αλλά και μελλοντικές προκλήσεις που θα συναντήσει», πρόσθεσε ο Camilleri.

«Η Cyprus Airways, θα λειτουργεί πολύ ομαλά υπό την καθοδήγηση του κ. Sies», ανέφερε ο Mikhail Alenkin, μέτοχος της Cyprus Airways και συμπλήρωσε: «Ο τρόπος που αντιλαμβάνεται την αγορά στην οποία δραστηριοποιούμαστε καθώς και οργάνωση αλλά και η εμπειρία του στην διοίκηση το κάνουν την ιδανική επιλογή για να ηγηθεί της Cyprus Airways, σε αυτό το νέο κεφάλαιο της ιστορίας μας».

«Είμαι ιδιαίτερα περήφανος όπου συνεργάζομαι με την ομάδα της Cyprus Airways σε μια νέα πρόκληση και αποστολή. Στο να δημιουργήσουμε ένα βιώσιμο μέλλον για αυτή την εταιρεία και να την κάνουμε ως την αρχική επιλογή των Κυπρίων αλλά και των Ευρωπαίων τουριστών καθώς και των επιχειρηματιών που θα επισκέπτονται την Κύπρο. Παράλληλα, επιθυμούμε να κάνουμε την εταιρεία μας, ένα σημαντικό γρανάζι και εργαλείο της Κυπριακής Οικονομίας», ανέφερε ο νέος διευθύνων σύμβουλος, Paul Sies.

The post Ο Paul Sies αναλαμβάνει διευθύνων σύμβουλος της Cyprus Airways appeared first on Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα