Περίπου 200 πτήσεις ακυρώθηκαν από τα προβλήματα στο σύστημα IT της easyJet

Τεχνικά προβλήματα με το σύστημα IT, τα οποία την ανάγκασαν να ακυρώσει περίπου 200 πτήσεις, έχοντας ήδη ακυρώσει πολλές εκατοντάδες λόγω έλλειψης προσωπικού τις τελευταίες εβδομάδες, αντιμετώπισε η easyJet.

Από το συγκεκριμένο πρόβλημα τα αεροδρόμια σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο έχουν επηρεαστεί, ενώ επιπλέον 14 πτήσεις στο Gatwick έχουν ακυρωθεί σήμερα (Παρασκευή) μέχρι στιγμής.

Σε ανακοίνωσή της, η αεροπορική

εταιρεία ανέφερε: «Η easyJet μπορεί να επιβεβαιώσει ότι τα προβλήματα στο σύστημα IT έχουν πλέον διορθωθεί.

Δυστυχώς, οδήγησαν σε ορισμένες ακυρώσεις νωρίτερα σήμερα, και ενώ αναμένουμε να εξυπηρετήσουμε το μεγαλύτερο μέρος του εναπομείναντος πτητικού μας προγράμματος, ενδέχεται ορισμένες (σ.σ. ακυρώσεις) να εξακολουθήσουν να υπάρχουν τις επόμενες ώρες».

We apologise to all customers whose flights have been affected by IT system issues. You can check your flight status here >>> https://t.co/z1q01rpz7Z

easyJet (@easyJet) May 26, 2022

Πάντως η easyJet είχε αρχικά αφήσει να εννοηθεί ότι θα ακυρώνονταν οι πτήσεις που προβλέπονταν να αναχωρήσουν μεταξύ 13.00 και 15.00, αλλά τελικά πρόσθεσε ότι τα προβλήματα μπορεί να διαρκέσουν παρά την επίλυση του τεχνικού προβλήματος.

The post Περίπου 200 πτήσεις ακυρώθηκαν από τα προβλήματα στο σύστημα IT της easyJet appeared first on Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα
Περίπου 200, Jet,peripou 200, Jet