Ο Paul Graham αναλαμβάνει διευθύνων σύμβουλος της Australia Post

Ο Paul Graham θα είναι ο επόμενος διευθύνων σύμβουλος και managing director της Australia Post, αναλαμβάνοντας καθήκοντα από τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Ο κ. Graham βρίσκεται στην Australia Post μετά από μια θητεία ως Chief Supply Chain Officer στο Woolworths Group, και μια μεγάλη σταδιοδρομία στο ηλεκτρονικό εμπόριο, και την εφοδιαστική αλυσίδα, ενώ διαθέτει εμπειρία στο ψηφιακό μάρκετινγκ

και το λιανικό εμπόριο.

Ο πρόεδρος της Australia Post, Lucio Di Bartolomeo, σε δηλώσεις του τόνισε ότι η Australia Post πραγματοποίησε διεξοδική παγκόσμια έρευνα πριν επιλέξει τον κ. Graham για να ηγηθεί της επιχείρησης στην επόμενη φάση του μετασχηματισμού της.

«Εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου, είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω τον Paul ως τον επόμενο διευθύνοντα σύμβουλο της Australia Post – έναν εξαιρετικό υποψήφιο με ισχυρή εμπειρία σε εφοδιαστική αλυσίδα, ψηφιακό μάρκετινγκ και λιανικό εμπόριο τόσο εδώ όσο και στο εξωτερικό, συμπεριλαμβανομένης της εμπειρίας του ως ανώτερο στέλεχος της Deutsche Post DHL», δήλωσε ο κ. Di Bartolomeo.

Σε δηλώσεις του κ. Graham τόνισε «Ανυπομονώ να συναντήσω την ομάδα σε όλη τη χώρα – τους ταχυδρόμους, τους υπαλλήλους των ταχυδρομείων, τους διαλογείς αλληλογραφίας και τους οδηγούς παράδοσης που κράτησαν τη χώρα μας σε λειτουργία κατά τη διάρκεια του COVID-19. Ανυπομονώ επίσης να βρεθώ στην περιφερειακή όπου η Australia Post έχει μια τεράστια παρουσία, καθώς και να συναντηθώ με τους χιλιάδες συνεργάτες των αδειοδοτημένων ταχυδρομείων που διαδραματίζουν κρίσιμο ρόλο καθημερινά εξυπηρετώντας τη χώρα».

Όπως αποκαλύφθηκε, η αμοιβή του κ. Graham ανέρχεται σε 1.456.560 δολ. σταθερά το χρόνο, ενώ υπάρχει η δυνατότητα να λάβει μπόνους έως και 1.456.560 δολ.

Σημειώνεται ότι, ο Rodney Boys θα συνεχίσει να ηγείται της Australia Post την μεταβατική περίοδο έως ότου ο κ. Graham αναλάβει καθήκοντα.

Βάσω Βεγιάζη

The post Ο Paul Graham αναλαμβάνει διευθύνων σύμβουλος της Australia Post appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα