Νέοι χώροι διαλογής, μεταφοράς και παράδοσης δεμάτων για την Croatian Post στο Kukuljanovo

Τη νέα του εγκατάσταση, μια επένδυση αξίας 60 εκατ. HRK (κούνα Κροατίας), εγκαινίασε στη βιομηχανική ζώνη Bakar-Kukuljanovo το ταχυδρομείο της Κροατίας (Croatian Post).

Επιμέλεια: Βάσω Βεγιάζη

Σε ένα χώρο έκτασης 4.200 τ.μ. θα στεγάζονται χώροι διαλογής, μεταφοράς και παράδοσης δεμάτων, κέντρο διανομής και εργαστήρια, ενώ θα απασχολούνται πάνω από 300 εργαζόμενοι των Κροατικών Ταχυδρομείων. Επίσης, θα υπάρχει ταχυδρομείο που θα λειτουργεί από Δευτέρα έως Σάββατο.

Το Kukuljanovo

Business Facility βρίσκεται πλησίον του οδικού άξονα Rijeka – Zagreb και τον αυτοκινητόδρομο Kvarner, το κέντρο της Rijeka και του Bakar και το αεροδρόμιο του Krk (μόλις 10 λεπτά με το αυτοκίνητο).

Πέραν των καλύτερων εργασιακών συνθηκών που θα προσφέρει στους εργαζομένους της η Croatian Post, το Kukuljanovo Business Facility θα βελτιώσει περαιτέρω την ποιότητα των ταχυδρομικών υπηρεσιών για τους κατοίκους της δυτικής Κροατίας.

Στην τελετή των εγκαινίων παρέστη ο Oleg Butković, υπουργός Ναυτιλίας, Μεταφορών και Υποδομών της Κροατίας, επισημαίνοντας ότι η Croatian Post αποτελεί παράδειγμα επιτυχημένης επιχείρησης εδώ και χρόνια.

«Πολλές επενδύσεις στον κομμάτι των υποδομών και της ψηφιοποίηση έχουν μετατρέψει το ταχυδρομείο της Κροατίας σε μια επιτυχημένη και σύγχρονη εταιρεία με μεγάλη επιρροή στην οικονομία, ενώ παράλληλα ενθαρρύνει την ανάπτυξη των logistics στο σύνολό τους. Ας αναφέρουμε απλώς ότι πρόκειται για μια εταιρεία με σχεδόν 10.000 εργαζόμενους, της οποίας ο αντίκτυπος στην εγχώρια οικονομία υπολογίζεται σε 0,5 δισ. HRK το χρόνο», συμπλήρωσε.

Με το άνοιγμα του Kukuljanovo Business Facility, ολοκληρώθηκε ουσιαστικά ο μεγαλύτερος επενδυτικός κύκλος στην ιστορία των Κροατικών Ταχυδρομείων, αξίας 1 δισ. HRK, σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση.

«Είμαι περήφανος που σήμερα βρισκόμαστε ανάμεσα στα πιο επιτυχημένα και μεγάλα ταχυδρομεία όχι μόνο της Ευρώπης, αλλά και του κόσμου. Έχουμε επίσης αναγνωριστεί από πολλές εταιρείες παγκοσμίως με τις οποίες χτίζουμε συνεργασίες. Θα ξεχώριζα την Amazon, το Zalando και το About You, καθώς καθημερινά παραδίδουμε γι’ αυτές δεκάδες χιλιάδες δέματα», τόνισε ο Ivan Čulo, διευθύνων σύμβουλος της Croatian Post.

The post Νέοι χώροι διαλογής, μεταφοράς και παράδοσης δεμάτων για την Croatian Post στο Kukuljanovo appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα