Να αποσυρθούν τα μέτρα περιορισμού στους διασυνοριακούς σταθμούς, αναφέρει ο ΣΕΠΕΕ

Με επιστολή του προς τα υπουργεία Ανάπτυξης, Οικονομικών, Προστασίας του Πολίτη, Μεταφορών και Πολιτικής Προστασίας, ο Σύνδεσμος  Επιχειρήσεων Πλεκτικής- Έτοιμου Ενδύματος Ελλάδας (ΣΕΠΕΕ), εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του για τη νέα απόφαση Δ1α/Γ.Π.οικ. 12670/27.02.21 και ζητά άμεσα την άρση του συγκεκριμένου μέτρου, τη διεύρυνση του ωραρίου λειτουργίας των διασυνοριακών σταθμών και του αριθμού των διελεύσεων, προτού, όπως σημειώνει, το πρόβλημα πάρει

μεγάλες διαστάσεις και οδηγήσει σε ακυρώσεις παραγγελιών.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, με τη συγκεκριμένη απόφαση περιορίζεται τόσο το ωράριο διελεύσεων (7π.μ. – 7μ.μ. καθημερινά) όσο και το ανώτατο όριο των ατόμων (400 ανά ημέρα) που μπορούν να εισέρχονται μέσω των συνοριακών σταθμών Ευζώνων και Κακαβιάς.

Η συγκεκριμένη απόφαση, όπως υποστηρίζει ο ΣΕΠΕΕ,  δημιουργεί τεράστια προβλήματα καθυστερήσεων και δυσκολίες εύρεσης διαθέσιμων ημερομηνιών διέλευσης στις επιχειρήσεις ένδυσης.

Δεδομένου, τονίζει ο ΣΕΠΕΕ, ότι οι περισσότερες επιχειρήσεις ένδυσης είναι εξαγωγικές και βασίζονται στις γρήγορες παραδόσεις των προϊόντων τους, η συγκεκριμένη απόφαση ανατρέπει ουσιαστικά το συγκεκριμένο πλεονέκτημα.

The post Να αποσυρθούν τα μέτρα περιορισμού στους διασυνοριακούς σταθμούς, αναφέρει ο ΣΕΠΕΕ appeared first on Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα