27.000 επιβάτες ταξίδεψαν πέρυσι στη Θεσσαλονίκη με την Qatar Airways

Στην αεροπορική σύνδεση της Θεσσαλονίκης με πάνω από 160 προορισμούς παγκοσμίως, μέσω της Ντόχα, και στα σχέδια για συνεχή ανάπτυξη του δικτύου και των υπηρεσιών της Qatar Airways, αναφέρθηκε η διευθύντρια Ελλάδας και Κύπρου της αεροπορικής εταιρείας, Theresa Cissell.

Με

αφορμή την επέτειο συμπλήρωσης 1 έτους από την έναρξη των απευθείας πτήσεων από και προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία», η αεροπορική προχώρησε στη διοργάνωση εκδήλωσης για να το γιορτάσει.

Σύμφωνα με την Cissell, η αεροπορική άρχισε να επιχειρεί στη χώρα μας το 2005.

Όπως είπε, «ξεκινήσαμε με τέσσερις πτήσεις και σήμερα πραγματοποιούμε τρεις καθημερινές πτήσεις προς Αθήνα, τέσσερις εβδομαδιαίες πτήσεις προς Θεσσαλονίκη και από την επόμενη εβδομάδα, πέντε πτήσεις σε εβδομαδιαία βάση στη Μύκονο».

Η Ελλάδα, σύμφωνα με την ίδια, ήταν και παραμένει κορυφαίος προορισμός για τους επιβάτες της Qatar Airways από όλο τον κόσμο.

Σε ό,τι αφορά τη Θεσσαλονίκη, συνολικά τη χρονιά που πέρασε, με την Qatar Airways ταξίδεψαν 27.000 επιβάτες, είπε η Cissell.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Βήλος, γενικός διευθυντής Εμπορικής και Επιχειρηματικής Ανάπτυξης της Fraport Greece εξέφρασε την ικανοποίηση του για την ενεργή συμμετοχή της εταιρείας στη διαδικασία, προκειμένου να έρθει στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης η Qatar Αirways.

Η παρουσία της άλλωστε, όπως είπε ο ίδιος, σηματοδότησε μια νέα εποχή τόσο για το αεροδρόμιο «Μακεδονία», όσο και για την ίδια την πόλη της Θεσσαλονίκης, ενδυναμώνοντας το προφίλ αλλά και την απήχηση του προορισμού, καθώς συνδέεται μέσω του Κατάρ με όλο τον κόσμο.

The post 27.000 επιβάτες ταξίδεψαν πέρυσι στη Θεσσαλονίκη με την Qatar Airways appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα