Επίθεση Πολάκη σε Νεα Δημοκρατία και Στουρνάρα

Επίθεση κατά της ΝΔ, του Γιάννη Στουρνάρα και των αντιπολιτευόμενων ΜΜΕ από τον Παύλο Πολάκη στη Βουλή.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας μίλησε για ψέματα και fake news που διασπείρει η ΝΔ ώστε να μοιάζουν αλήθεια αυτά που μεταδίδουν τα ΜΜΕ

και όχι αυτά που βλέπουν οι πολίτες στα νοσοκομεία.

Αναφερόμενος στα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τη δημόσια υγεία είπε ότι «δεν μαζεύονται οι δηλώσεις του» και πρόσθεσε «αυτό το μοντέλο εκεί όπου εφαρμόστηκε προκάλεσε κοινωνική καταστροφή και τα αποτελέσματα τα βλέπουμε κάτω από τις γέφυρες των πόλεων».

Για τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας αναφέρθηκε σε σχετικά δημοσιεύματα που ήθελαν όπως είπε άγνωστο ευρωπαίο αξιωματούχου να εκτιμά ότι η 13η σύνταξη και οι άλλες παροχές να υπονομεύουν τη σταθερότητα του προγράμματος.

«Μήπως έχει το ίδιο όνομα με τον Γιάννη Στουρνάρα ο οποίος έχει πέσει έξω σε όλα;» είπε

Σε ότι αφορά τα του υπουργείου του ανέφερε ότι επί της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και έπειτα από διαπραγμάτευση ρυθμίστηκαν όλα τα χρέη του Ωνάσειου νοσοκομείου (115 εκατομμύρια) και για αυτό προχωρά η δωρεά του ιδρύματος για το κέντρο Μεταμοσχεύσεων.

«Ένα – μηδέν» σχολίασε απευθυνόμενος στα έδρανα της αντιπολίτευσης.

Επιπλέον ο αναπληρβτής υπουργός Υγείας διέψευσε ότι χάθηκε η δωρεά του Σταύρου Νιάρχου αντιτείνοντας ότι όχι μόνο ότι προχωρά κανονικά αλλά χάριν αυτής προχωρά η κατασκευή νέο νοσοκομείου στην Κομοτηνή, παιδιατρικού νοσοκομείου στην Θεσσαλονίκη, αγορά πτητικών μέσων στο ΕΚΑΒ κα.

«Δύο – μηδέν» είπε και αναφέρθηκε και στο ζήτημα με το ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο της Όλγας Γεροβασίλη στην Άρτα, λέγοντας ότι από το Μάρτιο του 2018 λειτουργεί αξονικός τομογράφος στο νοσοκομείο της πόλης.

Keywords
Τυχαία Θέματα