Με 2 πτήσεις την εβδομάδα θα ενώνει, από τον Απρίλιο του 2019, Αθήνα και Κίεβο η Ryanair

Η Ryanair ανακοίνωσε νέο δρομολόγιο από την Αθήνα προς το Κίεβο, με συχνότητα 2 πτήσεων εβδομαδιαίως από τον Απρίλιο του 2019, ως μέρος τους καλοκαιρινού της προγράμματος.

Όπως έχει ανακοινώσει η αεροπορική εταιρεία, το καλοκαιρινό πρόγραμμα του 2019 περιλαμβάνει 33 δρομολόγια στο σύνολο και 6 νέα

δρομολόγια προς την Κατάνια, το Αϊντχόφεν, το Κίεβο, το Λονδίνο Λούτον, το Μαρακές και το Παλέρμο, προσφέροντας 2,4 εκατ. θέσεις μέσω της Αθήνας.

Ο Sales & Marketing Manager της Ryanair για την Ανατολική Μεσόγειο, Νικόλας Λάρδης δήλωσε: «Είμαστε χαρούμενοι για την έναρξη του νέου δρομολογίου από την Αθήνα προς το Κίεβο, από τον Απρίλιο του 2019, το οποίο θα έχει συχνότητα 2 πτήσεις εβδομαδιαίως και θα είναι το 6ο νέο δρομολόγιο προς/από την Αθήνα για το καλοκαίρι του 2019».

Η Communications and Marketing Director του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, Ιωάννα Παπαδοπούλου προσέθεσε: «Η απόφαση της Ryanair να ξεκινήσει το δρομολόγιο ΑθήναΚίεβο, συνδέοντας δυο πολύ ενδιαφέροντες και συναρπαστικούς προορισμούς, μας χαροποιεί ιδιαίτερα.

Η επιβατική κίνηση στη συγκεκριμένη αγορά αναπτύσσεται δυναμικά και αναμένεται να αυξηθεί ακόμη περισσότερο στο μέλλον.

Ταυτόχρονα, το γεγονός ότι η Ryanair συνεχίζει και επεκτείνει το δίκτυο της από τη βάση της στην Αθήνα είναι πολύ σημαντικό. Καλωσορίζουμε λοιπόν τη νέα αυτή σύνδεση και συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε τα αναπτυξιακά σχέδια της εταιρείας στην αγορά μας».

The post Με 2 πτήσεις την εβδομάδα θα ενώνει, από τον Απρίλιο του 2019, Αθήνα και Κίεβο η Ryanair appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα