Λ. Σαμαράς: Μετά το κέντρο διαλογής στο «Ελ. Βενιζέλος», η DHL συνεχίζει τις επενδύσεις στην Ελλάδα

Στη σημαντική ανάπτυξη του ηλεκτρονικού εμπορίου και την άνοδο των εξαγωγών αναφέρθηκε ο διευθύνων σύμβουλος της DHL Express Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας Λευτέρης Σαμαράς, στο 1ο Συνέδριο Υποδομών και Μεταφορών.

Ο κ. Σαμαράς

διαπίστωσε την στροφή ολοένα και περισσοτέρων ελληνικών εταιρειών, τόσο στο τομέα των εξαγωγών, όσο και του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Μάλιστα, χαρακτήρισε ως «αντίδοτο» στην κρίση την εξωστρέφεια και την ψηφιοποίηση.

Αναφορικά με την DHL Express Ελλάδος, ο δ.σ. της εταιρείας επισήμανε ότι θα ακολουθήσουν περαιτέρω επενδύσεις, οι οποίες εντάσσονται στο τρέχον business plan, ύψους 20 εκατ. εκατ.

Ως γνωστόν, η DHL, η οποία έχει προχωρήσει στην αναβάθμιση του κέντρου διαλογής στο «Ελ. Βενιζέλος», με θετικά αποτελέσματα (έχει αυξηθεί το φορτίο) προγραμματίζει τα ακόλουθα:

-την ανακαίνιση του καταστήματός της στην Πάτρα,

-νέα απ’ ευθείας σύνδεση ΕλλάδαςΚύπρου, με Boeing 737 (διακίνηση μεγαλύτερων όγκων, ταχύτεροι χρόνοι σε παραλαβές-παραδόσεις),

-συνεχή αναβάθμιση εξοπλισμού και στόλου, με νεότερη τεχνολογία και σεβασμό στο περιβάλλον

Επίσης, η εταιρεία υλοποιεί νέες υπηρεσίες που αφορούν:

-οδικές μεταφορές, με καθημερινή αναχώρηση για 26 χώρες Ευρώπης,

-ηλεκτρονικές θυρίδες παραλαβής αποστολών, η οποία αποτελεί καινοτομία για παραλαβή αποστολών 24ώρες / 7ημέρες (15 σημεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη έως τέλος του χρόνου),

-πλατφόρμα ODD: Παγκόσμια ηλεκτρονική πλατφόρμα, με επιλογές παραλαβής για τον πελάτη (ώρα, τόπος παράδοσης κτλ).

The post Λ. Σαμαράς: Μετά το κέντρο διαλογής στο «Ελ. Βενιζέλος», η DHL συνεχίζει τις επενδύσεις στην Ελλάδα appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα