«Κλείδωσε» η υποψηφιότητα του γ.γ. Υποδομών Γ. Δέδε στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Τα τυπικά φαίνεται ότι απομένουν για την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του γενικού γραμματέα Υποδομών Γιώργου Δέδε στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, με την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.

Από το κυβερνών κόμμα, έχουν «κλειδώσει», σύμφωνα με το πολιτικό ρεπορτάζ, οι εξής υποψηφιότητες:

-Περιφέρεια Αττικής Ρένα Δούρου,

-Περιφέρεια Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος,

-Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης,

-Περιφέρεια Πελοποννήσου Γιώργος Δέδες,

-Περιφέρεια

Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας,

-Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης Κωνσταντίνος Κατσιμίγας,

-Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας Δημήτρης Αναγνωστάκης.

Ο γενικός γραμματέας Υποδομών Γιώργος Δέδες, στις περιφερειακές εκλογές το 2010, εξελέγη Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας, ενώ στις τελευταίες περιφερειακές εκλογές του 2014 ηγήθηκε ψηφοδελτίου και εκλέχθηκε περιφερειακός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «Δημοκρατική Πελοποννησιακή Συνεργασία».

Στη συνέχεια, από τον Μάρτιο του 2015 και έως σήμερα, συνεπικουρεί το κυβερνητικό έργο από την θέση του γενικού γραμματέα Υποδομών.

Ο κ. Δέδες, υπό την καθοδήγηση του αρμόδιου υπουργού Χρήστου Σπίρτζη, συμμετείχε στις διαπραγματεύσεις για την επανεκκίνηση των έργων στους πέντε οδικούς άξονες.

Ίσως η πιο «γεμάτη» ομιλία του ήταν στο 1ο Συνέδριο Υποδομών και Μεταφορών, που συνδιοργάνωσε το metaforespress.gr, όπου παρέθεσε αναλυτικά στοιχεία για τους αυτοκινητοδρόμους (σχετικό video).

The post «Κλείδωσε» η υποψηφιότητα του γ.γ. Υποδομών Γ. Δέδε στην Περιφέρεια Πελοποννήσου appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα