Και οι Γερμανοί πιλότοι της Ryanair έτοιμοι για κινητοποιήσεις. Τι απαντά η αεροπορική

Μετά τους πιλότους της Ryanair, με βάση το Δουβλίνο, που θα προχωρήσουν σε απεργία στις 15 Δεκεμβρίου για 4 ώρες, δυναμικό παρόν στις κινητοποιήσεις δηλώνουν ότι θα δώσουν και οι συνάδελφοί τους στη Γερμανία.

Σύμφωνα με το Bloomberg, οι Γερμανοί πιλότοι της Ryanair δήλωσαν έτοιμοι

να προχωρήσουν «ανά πάσα στιγμή» σε κινητοποιήσεις.

Μάλιστα, ο πρόεδρος της γερμανικής ένωσης Vereinigung Cockpit, που αντιπροσωπεύει τα πληρώματα καμπίνας στη χώρα, δήλωσε ότι «στόχος μας είναι να αρχίσουμε με τη Ryanair τις διαπραγματεύσεις για τους μισθούς»

Σημειωτέον, η αεροπορική εταιρεία έχει δημιουργήσει ομάδες εργαζομένων για να συζητήσουν εργασιακά θέματα, με τους πιλότους σε όλη την Ευρώπη να δηλώνουν ότι «θέλουν τη δική τους εκπροσώπηση».

Πάντως η Vereinigung Cockpit διαβεβαίωσε ότι δεν θα κατέλθει σε κινητοποιήσεις το διάστημα 23-26 Δεκεμβρίου, δηλ. στο ζενίθ της ταξιδιωτικής περιόδου των Χριστουγέννων.

Η «απάντηση» της Ryanair

Σε mail της πάντως η Ryanair, σύμφωνα πάντα με το Bloomberg, δηλώνει ότι «δεν έχει λάβει καμία ειδοποίηση για οποιαδήποτε δράση από τους Γερμανούς πιλότους της, έτσι υποψιαζόμαστε ότι πρόκειται περισσότερο για το θεαθήναι» οι δηλώσεις από μέρους της ένωσης.

«Εάν συμβεί κάτι τέτοιο, η Ryanair θα το αντιμετωπίσει, αλλά δεν πρόκειται να συνδιαλαγουμε ή να αναγνωρίσουμε το Vereinigung Cockpit, το οποίο αντιπροσωπεύει μόνο πιλότους της Deutsche Lufthansa AG».

The post Και οι Γερμανοί πιλότοι της Ryanair έτοιμοι για κινητοποιήσεις. Τι απαντά η αεροπορική appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα