Η ΟΦΑΕ θα συμμετάσχει στο διεθνές φόρουμ IRU Logistics & Innovation Solutions

Η ΟΦΑΕ, ως ενεργό μέλος της IRU στην Ελλάδα, θα συμμετέχει στο διεθνές φόρουμ, IRU Logistics & Innovation Solutions, ενώ έχει την τιμή να προσκαλέσει και τους εκπροσώπους ελληνικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον τομέα της εφοδιαστικής αλυσίδας και πρωτοπορούν σε ότι αφορά την καινοτομία, ενώ παράλληλα συμμετέχουν στο εθνικό πιλοτικό πρόγραμμα e-CMR.

Στις 12 Απριλίου 2018, θα πραγματοποιηθεί

στο Άμστερνταμ το φόρουμ IRU Logistics & Innovation Solutions, όπου η IRU σε συνεργασία με τα μέλη της από όλο τον κόσμο, θα φέρει κοντά τη βιομηχανία των οδικών μεταφορών με αυτή της εφοδιαστικής αλυσίδας για να παρουσιαστούν οι τελευταίες ψηφιακές λύσεις, όπως οι πλατφόρμες εμπορευματικών μεταφορών, το EETS, τα ηλεκτρονικά έγγραφα, τις νέες τηλεματικές λειτουργίες και τις πρακτικές ανταλλαγής δεδομένων.

Το συνέδριο θα δώσει ακόμα τη δυνατότητα στους μεταφορείς να μάθουν τις πιο πρόσφατες, αλλά και μελλοντικές απαιτήσεις των οδικών μεταφορών από πλατφόρμες μεγάλων μεταφορών και ηλεκτρονικού εμπορίου.

Τέλος, οι μεταφορείς θα έχουν τη δυνατότητα να μοιραστούν τις εμπειρίες τους και να εδραιώσουν κοινούς επιχειρηματικούς δεσμούς μεταξύ τους, αλλά και με σημαντικούς διεθνείς μεταφορείς και διακεκριμένους παρόχους υπηρεσιών.

The post Η ΟΦΑΕ θα συμμετάσχει στο διεθνές φόρουμ IRU Logistics & Innovation Solutions appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα