Η ελληνική Marathon Airlines μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Περιφερειακών Αερογραμμών (ERA)

Η ελληνική αεροπορική Marathon Airlines κατέστη το νεότερο μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Περιφερειακών Αερογραμμών (ERA), στην οποία εντάσσονται πάνω από 55 ακόμη αεροπορικές εταιρείες.

Καλωσορίζοντας την αεροπορική, η ERA υπογράμμισε «την αξία που αποδίδουν οι περιφερειακοί αερομεταφορείς της Ευρώπης στις ισχυρές σχέσεις της Ένωσης με τους ρυθμιστικούς φορείς της Ευρώπης».

Να σημειωθεί ότι, η Marathon Airlines είναι μια ελληνική αεροπορική εταιρεία

που ειδικεύεται σε πτήσεις ACMI (Aircraft, Crew, Maintenance and Insurance), charter και πτήσεις executive. Η εταιρεία απέκτησε το AOC (Air Operator Certificate) της τον Δεκέμβριο του 2020 και το 2021 ένα αεροσκάφος πραγματοποίησε πάνω από 1.100 ώρες πτήσης με τσάρτερ σε όλο τον κόσμο.

Με τις κύριες αγορές της την Ευρώπη, την Αφρική και τη Μέση Ανατολή, ο στόλος της Marathon Airlines  περιλαμβάνει ένα Embraer 175 88 θέσεων και ένα Embraer Legacy E135 με 13 θέσεις.

Επίσης, η αεροπορική εταιρεία αναμένει την παράδοση άλλων δύο E175 LR έως τις 15 Νοεμβρίου 2022, τα οποία θα είναι επίσης διαθέσιμα για ACMI και charter πτήσεις.

Ο Ανδρέας Καϊάφας, διευθύνων σύμβουλος και Accountable Manager της Marathon Airlines δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που η Marathon Airlines είναι το νεότερο μέλος της Ένωσης Αεροπορικών Εταιρειών Ευρωπαϊκών Περιφερειών και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε τόσο με την ERA όσο και με άλλες αεροπορικές εταιρείες-μέλη της για να υπερασπιστούμε τα κοινά μας συμφέροντα με τους ρυθμιστικούς φορείς στην Ευρώπη».

Η Montserrat Barriga, γενική διευθύντρια της ERA, πρόσθεσε: «Με τις δραστηριότητες ACMI να συνεχίζουν να παρέχουν ζωτικό ρόλο στην ανάκαμψη της βιομηχανίας μετά την πανδημία, η Marathon Airlines είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα ευρωπαϊκής περιφερειακής αεροπορικής εταιρείας που προσαρμόζει τις υπηρεσίες της σύμφωνα με τις απαιτήσεις της αγοράς. Η ERA ανυπομονεί να συνεργαστεί στενά με τον κ. Καϊάφα και την ομάδα του».

The post Η ελληνική Marathon Airlines μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Περιφερειακών Αερογραμμών (ERA) appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα