Η ΕΕΒΨ συγκρότησε τον «Ασκληπιό» για δωρεάν συμβουλευτικές υπηρεσίες στις επιχειρήσεις του κλάδου

Η Ένωση Βιομηχανιών Ψύχους και Logistics (ΕΕΒΨ), κατόπιν των εξελίξεων των τελευταίων ημερών σχετικά με τον κορωνοϊό (COVID -19), υλοποιεί Σχέδιο Δράσης προκειμένου να υποστηρίξει τους επαγγελματίες της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Για το λόγο αυτό, συγκροτεί μια ομάδα εταιρειών, η οποία θα ονομάζεται στο εξής «Ασκληπιός» και θα προσφέρει δωρεάν συμβουλευτικές υπηρεσίες απαντώντας σε ερωτήματα που απασχολούν όλους μας για την εύρυθμη λειτουργία των επιχειρήσεων μας, όπως: Εργασιακά – Φορολογικά – Φοροτεχνικά- Ασφαλιστικά -Εισαγωγές

– Εξαγωγές – Ασφάλιση Κινδύνων – Αποζημιώσεις – Εκτελωνισμούς- Αποστολές Εμπορευμάτων (Εσωτερικού – Εξωτερικού).

Οι εταιρείες που μέχρι σήμερα συγκροτούν την Ομάδα Κρούσης είναι οι: CARGO 360 – TRUCK & CARGO INSURANCE – QUIX GLOBAL SA – CAELMUS CONSULTANCY EE – TUV AUSTRIA HELLAS.

Σύμφωνα με την Ένωση, «η αντιμετώπιση μιας πανδημίας, όπως αυτή του κορωνοϊού, είναι μια πρωτόγνωρη κατάσταση, η οποία έχει δημιουργήσει έκτακτα δεδομένα επείγοντος χαρακτήρα τα οποία επηρεάζουν ιδιαίτερα και την εφοδιαστική αλυσίδα.

Στην προσπάθεια αυτή έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν όλοι οι Επαγγελματικοί Φορείς της εφοδιαστικής αλυσίδας, όπως καλούμε και όλους τους επαγγελματίες οι οποίοι καλύπτουν τομείς εκτός των προαναφερθέντων και επιθυμούν να συμμετέχουν στην Ομάδα, να επικοινωνήσουν με την γραμματεία του Συνδέσμου μας κα. Κομνηνού Ευαγγελία στο τηλέφωνο 210-3469606 ή αποστολή στο mail [email protected]org.gr και να δηλώσουν τα στοιχεία τους.

Η Ένωση θα διαθέτει με αμεσότητα και εγκυρότητα το σύνολο των οδηγιών και των διευκρινήσεων που θα δίνονται».

The post Η ΕΕΒΨ συγκρότησε τον «Ασκληπιό» για δωρεάν συμβουλευτικές υπηρεσίες στις επιχειρήσεις του κλάδου appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα