Η Siemens Mobility εξαγόρασε την Padam Mobility ενισχύοντας το portfolio της στις intermodal μεταφορές

Η Siemens Mobility προχώρησε στην απόκτηση της Padam Mobility, μια εταιρεία τεχνολογίας που παρέχει πλατφόρμες και εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης για on-demand και paratransit υπηρεσίες.

Επιμέλεια: Βάσω Βεγιάζη

Ουσιαστικά, η εταιρεία βοηθά τους μεταφορείς να παρέχουν πιο αποτελεσματική μεταφορά τόσο σε αστικές όσο και σε αγροτικές περιοχές.

Ειδικότερα, η Padam Mobility επιτρέπει στους επιβάτες να κάνουν

κράτηση για την κοινόχρηστη διαδρομή τους εύκολα, ενώ παράλληλα και οι οδηγοί έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν το δρομολόγιό τους να εξελίσσεται σε πραγματικό χρόνο, χάρη στους αλγόριθμους και την ενσωμάτωση δεδομένων κίνησης.

Παρέχει στους μεταφορείς τη δυνατότητα να διαχειρίζονται και να εποπτεύουν τις δραστηριότητές τους σε πραγματικό χρόνο και να συλλέγουν δεδομένα για τη βελτίωση της υπηρεσίας προς τους χρήστες.

Η Padam Mobility προσφέρει τη δυνατότητα σε πόλεις και συγκοινωνιακούς παρόχους να καταστήσουν τις μεταφορές αποτελεσματικότερες.

Επιπλέον, ένα εργαλείο προσομοίωσης επιτρέπει στις δημόσιες συγκοινωνίες να καθορίσουν την καλύτερη λύση για τις ανάγκες τους, καθώς παρέχει δεδομένα όπως εκτιμώμενους χρόνους αναμονής, κόστους και ποσοστά πλήρωσης.

Σύμφωνα με τη Siemens Mobility, «αυτή η εξαγορά ενισχύει το ευφυές χαρτοφυλάκιο υποδομών της που εστιάζει στις intermodal μεταφορές.

Υποστηρίζει τους μεταφορείς στην προσπάθειά τους να ενσωματώσουν και να συντονίσουν διαφορετικούς τρόπους μεταφοράς παρέχοντας απρόσκοπτα ταξίδια από το πρώτο έως το τελευταίο μίλι.

The post Η Siemens Mobility εξαγόρασε την Padam Mobility ενισχύοντας το portfolio της στις intermodal μεταφορές appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα