Η SARMED εταίρος του π-ΝΕΤ Competence Center

Η SARMED ανακοίνωσε τη συμμετοχή της στο πρώτο Κέντρο Ικανοτήτων για Δίκτυα Επικοινωνιών 5ης γενιάς και επόμενων γενιών (π-ΝΕΤ Competence Center) στην Ελλάδα.

Η π-ΝΕΤ Αναδυόμενα Δίκτυα Νέας Γενιάς & Εφαρμογές ΙΚΕ συστάθηκε με πρωτοβουλία 22 εταίρων, μεγάλων καταξιωμένων εταιρειών με ηγετική θέση στους κλάδους τους, καινοτόμων μικρομεσαίων επιχειρήσεων και Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων και Ινστιτούτων της χώρας.

Η δραστηριότητα

της εταιρείας θα συγχρηματοδοτηθεί για τους πρώτους 18 μήνες από τη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Καινοτομίας του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Σκοπός του Κέντρου Ικανοτήτων είναι η υποστήριξη και προώθηση της καινοτομίας, της επιχειρηματικότητας και της τεχνικής συνδρομής στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των επικοινωνιών 5ης γενιάς με έμφαση στην ενίσχυση των κάθετων αλυσίδων αξίας (verticals) και της βιωσιμότητας.

Όραμα του π-ΝΕΤ αποτελεί η δημιουργία ενός διεθνούς Κέντρου Ικανοτήτων έρευνας και καινοτομίας για τις επικοινωνίες 5ης γενιάς και επομένων γενιών με ισχυρούς δεσμούς και με την ενεργό συμμετοχή των επιχειρήσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες για το π-ΝΕΤ και τους εταίρους του μπορείτε να επισκεφθείτε τη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Καινοτομίας και προσεχώς την ιστοσελίδα του.

The post Η SARMED εταίρος του π-ΝΕΤ Competence Center appeared first on Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα