Η GEODIS εξαγόρασε την Transports Perrier ενισχύοντας τη θέση της στη μεταφορά παλετοποιημένων φορτίων

Η GEODIS προχώρησε στην εξαγορά της Transports Perrier, εταιρεία με εξειδίκευση στις μεταφορές παλετοποιημένων φορτίων.

Ο ηγέτης στις LTL μεταφορές (less-than-truckload), μετά την πρόσφατη εξαγορά του PEKAES Group, επεκτείνει τις δυνατότητές του με την εξαγορά της Transports Perrier και δημιουργεί ένα παλετοποιημένο δίκτυο μεταφορών στη Γαλλία.

Με την τρέχουσα θέση

της που βασίζεται κυρίως στη μεταφορά φορτίου, η GEODIS Road Transport Line of Business σκοπεύει τώρα να ενισχύσει την προσφορά υπηρεσιών της στο κομμάτι του LTL (1 έως 6 παλέτες), ανταποκρινόμενη στην αύξηση της ζήτησης της αγοράς.

Να σημειωθεί ότι, η Transports Perrier ιδρύθηκε το 1955 και εξειδικεύεται στην παράδοση αποστολών σε παλέτες, ενώ διαχειρίζεται έναν στόλο 410 μεταφορικών assets (τρακτέρ και ημιρυμουλκούμενα). Απασχολεί 260 εργαζόμενους, εκ των οποίων 160 οδηγοί.

Κατέχει σημεία – «κλειδιά» σε ορισμένες από τις κύριες μεταφορικές διαδρομές της Γαλλίας, οι οποίες βρίσκονται στα: Lons-Le-Saunier (ανατολικά), Lunéville (βορειοανατολικά), Noves (νότια), Seiche-sur-le-Loir (δυτικά) και Liévin (βόρεια). Τα σημεία αυτά θα ενταχθούν στη GEODIS Road Transport Line of Business, η οποία απασχολεί περίπου 800 οδηγούς και διαθέτει πάνω από 1.000 οχήματα.

«Οι πελάτες μας αναζητούν λύσεις για τη διανομή αποστολών από 1 έως 6 παλετών στη Γαλλία», δήλωσε ο Olivier Royer, εκτελεστικός αντιπρόεδρος της GEODIS Road Transport Line of Business.

«Αυτή η ζήτηση έχει αυξηθεί με την άνοδο του ηλεκτρονικού εμπορίου. Αυτή η νέα εξαγορά προσθέτει στους υπάρχοντες πόρους της GEODIS και της παρέχει ένα συμπληρωματικό δίκτυο τοποθεσιών σε όλη τη χώρα. Για τους πελάτες μας, θα αποτελεί εγγύηση αξιόπιστης, υψηλής ποιότητας εξυπηρέτησης», συμπλήρωσε.

The post Η GEODIS εξαγόρασε την Transports Perrier ενισχύοντας τη θέση της στη μεταφορά παλετοποιημένων φορτίων appeared first on Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα