Η DHL ενισχύει το στόλο της με 14 νέα αεροσκάφη 777 Freighters της Boeing

Στην παραγγελία 14 συνολικά 777 Freighters της Boeing προχώρησε η DHL Express, συμφωνία που έγινε κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Αεροπορικής Έκθεσης στο Farnborough, με δικαιώματα προαίρεσης και αγοράς 7 επιπλέον αεροσκαφών.

Η παράδοση των πρώτων 4 αεροσκαφών αναμένεται να ολοκληρωθεί το 2019.

«Η εξαγορά των 14 αεροσκάφών Boeing αντανακλά τη

σταδιακή αντικατάσταση του παλαιού διηπειρωτικού στόλου μας. Σαν πιο οικονομικά και αξιόπιστα εμπορευματικά αεροσκάφη με μεγαλύτερη αυτονομία σε ταξίδια μακρινών αποστάσεων, θα συμβάλουν στους στόχους για μείωση των εκπομπών και θα μας επιτρέψουν να εξυπηρετήσουμε ακόμη περισσότερες αποστολές με πτήσεις χωρίς στάση», εξηγεί ο Ken Allen, διευθύνων σύμβουλος της DHL Express.

Η αντικατάσταση των 14 αυτών αεροσκαφών δεν θα επηρεάσει την μεταφορική ικανότητα της εταιρείας, αλλά αντιθέτως θα προσφέρει σημαντικά οφέλη από πλευράς κόστους, απόδοσης και αξιοπιστίας.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, η DHL Express, ενώ κατά το παρελθόν κυρίως έχει μισθώσει αεροσκάφη για να λειτουργήσει το παγκόσμιο δίκτυό της, η αγορά πλήρως ιδιόκτητων εμπορευματικών αεροσκαφών θα βελτιώσει το κόστος για την ίδια την εταιρεία.

Μάλιστα, για το 2018, οι προπληρωμές έχουν ήδη συμπεριληφθεί στον προϋπολογισμό του ομίλου.

Να σημειωθεί ότι τα αεροσκάφη 777 της Boeing είναι ικανά να πετάξουν 4.900 ναυτικά μίλια (9.070 χιλιόμετρα) με φορτίο 102 τόνων και είναι φιλικά προς το περιβάλλον συμβάλλοντας στη μείωση εκπομπών CO2 κατά 18%.

The post Η DHL ενισχύει το στόλο της με 14 νέα αεροσκάφη 777 Freighters της Boeing appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα