Η Atlas Air Worldwide Holdings παρήγγειλε 4 εμπορευματικά αεροσκάφη Boeing 777

Η Atlas Air Worldwide Holdings παρήγγειλε τέσσερα νέα εμπορευματικά αεροσκάφη Boeing 777, με το πρώτο να παραδίδεται τον Νοέμβριο.

Η εταιρεία, η οποία τον Νοέμβριο είδε τα έσοδά της να ξεπερνούν το όριο του 1 δις δολαρίων για πρώτη φορά, είπε ότι η παραγγελία των 777-200LRF ανταποκρίνεται

στην έντονη ζήτηση των πελατών για αποκλειστική εμπορευματική χωρητικότητα ευρείας ατράκτου, ιδιαίτερα στις περιοχές ευρείας ανάπτυξης του ηλεκτρονικού εμπορίου και των ταχυμεταφορών.

Μετά την παράδοση του πρώτου 777-200 LRF τον Νοέμβριο, τα άλλα τρία αναμένεται να παραδοθούν εντός του 2023.

Αυτή η επένδυση θα ενισχύσει τον στόλο 777 της Atlas, ο οποίος περιλαμβάνει επί του παρόντος 14 αεροσκάφη που η εταιρεία εκμεταλλεύεται ή παρέχει σε πελάτες της, μέσω της θυγατρικής της, Titan Aviation Leasing.

«Αυτά τα νέα αεροσκάφη θα προωθήσουν το στρατηγικό μας σχέδιο ανάπτυξης, καθώς συνεχίζουμε να αξιοποιούμε την ισχυρή ζήτηση για αποκλειστική χωρητικότητα αερομεταφοράς», δήλωσε ο John Dietrich, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Atlas Air Worldwide.

The post Η Atlas Air Worldwide Holdings παρήγγειλε 4 εμπορευματικά αεροσκάφη Boeing 777 appeared first on Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα