Η Air Transat διακρίθηκε ως η καλύτερη αεροπορική εταιρεία αναψυχής στον κόσμο στα Skytrax World Airline Awards

Η Air Transat έλαβε, για 5η φορά, τον τίτλο της «Καλύτερης Αεροπορικής Εταιρείας Αναψυχής Στον Κόσμο» στα Skytrax World Airline Awards.

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του Paris Air Show, που έγινε στο Musée de l’Air et de l’Espace στο Bourget της Γαλλίας.

Το βραβείο παρέλαβαν ο Marc-Philippe Lumpé, Chief Operations

Officer της Air Transat, και ο Frédéric Nappert, Specialist, Systems and Standards της Air Transat, μαζί με μέλη του πληρώματος της Air Transat.

«Η παραλαβή αυτού του βραβείου μας γεμίζει με τεράστια υπερηφάνεια», είπε ο Lumpé, που συμπλήρωσε ότι «πιστοποιεί τη μοναδική θέση που καταλαμβάνουμε στις καρδιές των επιβατών μας και αναδεικνύει την εξαιρετική φύση των υπηρεσιών μας και τη δέσμευσή μας για αριστεία. Η ασυναγώνιστη τεχνογνωσία μας, που βάζει τους πελάτες μας στο επίκεντρο όλων των ενεργειών μας, μας δίνει τη δυνατότητα να ανταποκρινόμαστε στην εμπιστοσύνη που μας δείχνουν καθημερινά».

Από την πλευρά του, η Annick Guérard, Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της Transat, τόνισε «Θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου σε όλους τους εργαζομένους μας, των οποίων η διαρκής δέσμευση και ο ακλόνητος επαγγελματισμός αντιπροσωπεύουν τα βασικά στοιχεία που μας κέρδισαν αυτήν την πιο περίφημη αναγνώριση».

Όπως είπε, «Η παραλαβή αυτού του βραβείου για πέμπτη φορά δείχνει την εξαιρετική συνεισφορά τους, η οποία βρίσκεται στο επίκεντρο της επιτυχίας μας».

«Συγχαίρουμε την Air Transat για το υπέροχο επίτευγμα της ψηφοφορίας ως η καλύτερη αεροπορική εταιρεία αναψυχής στον κόσμο το 2023 για πέμπτη φορά», πρόσθεσε ο Edward Plaisted, Διευθύνων Σύμβουλος της Skytrax, λέγοντας ότι «αυτό το βραβείο είναι μια μεγάλη αναγνώριση για όλο το προσωπικό πρώτης γραμμής της Air Transat, το οποίο σαφώς προσφέρει εξαιρετικά πρότυπα για να κερδίσει αυτό το υψηλότερο επίπεδο ικανοποίησης των πελατών».

Να σημειωθεί ότι, η Air Transat κέρδισε αυτό το βραβείο το 2012, το 2018, το 2019, το 2021 και τώρα το 2023, εκτός από το ότι ψηφίστηκε ως η καλύτερη αεροπορική εταιρεία αναψυχής της Βόρειας Αμερικής το 2022, ενώ στην Ελλάδα αντιπροσωπεύεται από την Discover the World.

Το άρθρο Η Air Transat διακρίθηκε ως η καλύτερη αεροπορική εταιρεία αναψυχής στον κόσμο στα Skytrax World Airline Awards εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
i-air-transat-diakrithike-os-i-kalyteri-aeroporiki-etaireia-anapsychis-ston-kosmo-sta-skytrax-world-airline-awards.htm
Τυχαία Θέματα
Air Transat,Skytrax World Airline Awards