Η ACS βραβεύτηκε ως η «Μεταφορική Εταιρεία του 2020» στο 4ο Συνέδριο Υποδομών και Μεταφορών

Η ACS βραβεύτηκε ως η «Μεταφορική Εταιρεία του 2020» στο 4ο Συνέδριο Υποδομών και Μεταφορών που διεξήχθη στις 1 και 2 Ιουλίου στο ΜΕΓΑΡΟ – Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών από τις ιστοσελίδες ypodomes.com και metaforespress.gr.

H κριτική επιτροπή της διοργάνωσης απένειμε το βραβείο στην ACS,

αναγνωρίζοντας με αυτό τον τρόπο τις προσπάθειες, όχι μόνο της ACS, αλλά και του ευρύτερου κλάδου των ταχυμεταφορών, να ανταπεξέλθει στις αυξημένες ανάγκες παραγγελιών και αποστολών την περίοδο της πανδημίας.

Η ACS, όπως και άλλες εταιρείες του κλάδου, προχώρησε σε σειρά επενδύσεων σε στόλο, μηχανοργάνωση και ανθρώπινο δυναμικό, ενώ παράλληλα συνεχίστηκαν οι κατασκευαστικές εργασίες στο νέο κέντρο διαλογής του Αιγάλεω, το οποίο παρουσιάστηκε στη διάρκεια του συνεδρίου.

Για λογαριασμό της εταιρείας, το βραβείο παρέλαβε ο Γενικός Διευθυντής, κ. Κώστας Μενεγάκης, o οποίος – μεταξύ άλλων – ευχαρίστησε το προσωπικό της εταιρείας για το δύσκολο έργο που επιτελεί από την περίοδο της πανδημίας.

*Η βράβευση της ACS από το 5:55:16

The post Η ACS βραβεύτηκε ως η «Μεταφορική Εταιρεία του 2020» στο 4ο Συνέδριο Υποδομών και Μεταφορών appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα