Έτοιμη για εμπορικές πτήσεις το 2024 η AJet, η νέα low cost αεροπορική της Turkish Airlines (photos)

Στην επίσημη παρουσίαση της νέας της θυγατρικής, της αεροπορικής εταιρείας χαμηλού κόστους AJet, προχώρησε η Turkish Airlines.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα από το LinkeIn της AJet.

Η αρχικά γνωστή ως AnadoluJet, η ανανεωμένη πλέον θυγατρική των Τουρκικών Αερογραμμών θα λειτουργεί από τα τέλη Μαρτίου 2024 ως «AJet Air

Transportation Inc».

Τα νέα χρώματα της AJet “αποκαλύφθηκαν” πρόσφατα στο κοινό, με το αεροσκάφος να είναι βαμμένο σε ανοιχτόχρωμες μπλε αποχρώσεις με ένα μινιμαλιστικό σχέδιο στην ουρά.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα από το LinkeIn της AJet.

Όπως επισημάνθηκε, η Turkish Airlines φιλοδοξεί να αυξήσει τον στόλο των 57 αεροσκαφών της AJet σε 200 και να ενισχύσει την ανταγωνιστική της θέση στο κομμάτι των χαμηλού κόστους αερομεταφορών.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα από το LinkeIn της AJet.

Μάλιστα, ο αερομεταφορέας αναφέρει ότι η AJet θα εισέλθει στην αεροπορική αγορά χαμηλού κόστους με μια «καινοτόμο προοπτική», προσφέροντας απλοποιημένες υπηρεσίες στους επιβάτες και υιοθετώντας μια διαμορφωμένη οικονομικής θέσης στο αεροσκάφος της.

Επί του παρόντος, πάντως, ο στόλος της AJet αποτελείται από αεροσκάφη της οικογένειας Boeing 737 και Airbus A320.

Β. Βεγ.

Το άρθρο Έτοιμη για εμπορικές πτήσεις το 2024 η AJet, η νέα low cost αεροπορική της Turkish Airlines (photos) εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
etoimi-gia-eborikes-ptiseis-to-2024-i-ajet-i-nea-low-cost-aeroporiki-tis-turkish-airlines.htm
Τυχαία Θέματα