Τα πρώτα αποτελέσματα από την επέκταση της Trenitalia στην Ισπανία (Iryo)

Παρουσία, μεταξύ άλλων, στην Ισπανία έχει η μητρική εταιρεία της Hellenic Train, η Trenitalia.

H Trenitalia, μαζί με την Air Nostrum και τη Globalvia, έχουν συστήσει την εταιρεία Iryo, έπειτα από την απελευθέρωση της ισπανικής αγοράς.

Τον πρώτο χρόνο λειτουργίας της,  η εταιρεία

διακίνησε 5,2 εκατομμύρια επιβάτες, με μέσο συντελεστή πληρότητας άνω του 65%.

Η εταιρεία πραγματοποίησε 16.851 προγραμματισμένα δρομολόγια μέχρι σήμερα, έχοντας στόλο 20 τρένα Frecciarossa, τα οποία κάλυψαν 9 εκατ. χιλιόμετρα κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους.

«Ένα χρόνο μετά την έναρξη των υπηρεσιών μας στην Ισπανία, η σκληρή δουλειά των εργαζομένων μας, που πλέον ξεπερνούν τους 583, αποδίδει καρπούς», σχολίασε ο CEO Simone Gorini.

«Όχι μόνο καταφέραμε να ιδρύσουμε μια εταιρεία που προσφέρει υπηρεσίες τρένων υψηλής ταχύτητας σε 11 πόλεις, επιτύχαμε επίσης τον κύριο στόχο μας, που είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας ποιοτικές υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές, ώστε να μπορούν να απολαμβάνουν τα ταξίδια τους. Κοιτάζοντας το μέλλον, εισερχόμαστε τώρα σε μια φάση κατά την οποία η απελευθέρωση των σιδηροδρομικών μεταφορών επιβατών θα εδραιωθεί σταθερά στην Ισπανία», συμπλήρωσε.

Β. Βεγ.

Το άρθρο Τα πρώτα αποτελέσματα από την επέκταση της Trenitalia στην Ισπανία (Iryo) εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
ta-prota-apotelesmata-apo-tin-epektasi-tis-trenitalia-stin-ispania-iryo.htm
Τυχαία Θέματα