Έρχονται προσλήψεις αορίστου χρόνου στον ΟΣΕ

Έρχονται προσλήψεις αορίστου χρόνου στον ΟΣΕ. Αυτό προβλέπει τροπολογία που κατατέθηκε στο σχέδιο νόμου του υπουργείου Μεταφορών για τις πρότυπες προτάσεις στα έργα υποδομών.

Όπως αναφέρεται στην τροπολογία, «για την αντιμετώπιση των αυξημένων αναγκών, δύναται, έως την 31η.12.2Ο21, να γίνουν προσλήψεις προσωπικού, με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, για τις κάτωθι ειδικότητες:

ΔΕ Προσωπικού Ελιγμών Κλειδούχων, ΔΕ Σταθμαρχών, ΔΕ Τεχνιτών Ηλεκτρονικών, ΔΕ Τεχνιτών Ηλεκτρολόγων και ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων

Έργου, από τον Οργανισμό Σιδηροδρόμων Ελλάδος Α.Ε. (Ο.Σ.Ε. Α.Ε.).

Οι προσλήψεις της παρούσας διενεργούνται από την εταιρεία Ο.Σ.Ε. Α.Ε., βάσει σειράς προτεραιότητας και των κριτηρίων του άρθρου 29 του ν. 4765/2021 (Α’ 6) σύμφωνα με τις διαδικασίες που προβλέπονται στο παρόν και κατόπιν της υπ’ αρ. 50/4.11.2021 πράξης έγκρισης Επιτροπής παρ. του άρθρου 2 Πράξης Υπουργικού Συμβουλίου 33/2006 (Α 280)».

Σημειώνεται ότι ένα από τα κυριότερα προβλήματα του ΟΣΕ είναι η υπο-στελέχωσή του, καθώς κάθε χρόνο συνταξιοδοτούνται από τον Οργανισμό δεκάδες εργαζόμενοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι προσλήψεις θα φτάσουν τα 120 άτομα.

The post Έρχονται προσλήψεις αορίστου χρόνου στον ΟΣΕ appeared first on Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα