Επιβολή προληπτικών ελέγχων για κορωνοϊό στους επιβάτες 11 χωρών που εισέρχονται αεροπορικώς στη χώρα

Στην επιβολή προληπτικών ελέγχων στα σημεία εισόδου στη χώρα μας, μέσω αεροπορικών συνδέσεων, με μια πλειάδα χωρών, προχωρά η ελληνική κυβέρνηση.

Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετικό ΦΕΚ (Αρ. Φύλλου 4097), αποφασίστηκε «η επιβολή προληπτικών ελέγχων στα σημεία εισόδου στη χώρα μέσω αεροπορικών συνδέσεων με τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, τη Μάλτα, το Βέλγιο, την Ισπανία, την Αλβανία, τη Βόρεια Μακεδονία, την Ουγγαρία

και τη Δημοκρατία της Τσεχίας για προληπτικούς λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας από την περαιτέρω διάδοση του κορωνοϊού COVID‐19 στην ελληνική Επικράτεια».

Μάλιστα, «ειδικώς για την επιβολή προληπτικών ελέγχων στα σημεία εισόδου στη χώρα μέσω αεροπορικών συνδέσεων με την Ουγγαρία, η ισχύς της παρούσας ξεκινά από την 18η Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 00:01 και με τη Δημοκρατία της Τσεχίας από την 28η Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 00:01»

The post Επιβολή προληπτικών ελέγχων για κορωνοϊό στους επιβάτες 11 χωρών που εισέρχονται αεροπορικώς στη χώρα appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα