Η ΟΣΥ μισθώνει 210 κανονικά και 90 αρθρωτά λεωφορεία αστικού τύπου, ηλικίας μέχρι 10 ετών. Οι προδιαγραφές του διαγωνισμού

Έγινε το πρώτο βήμα για την ανανέωση του στόλου της ΟΣΥ, της οποίας ο μέσος όρος ηλικίας των λεωφορείων προσεγγίζει τα 17 έτη.

Της Βάσως Βεγιάζη 

Η εταιρεία προκήρυξε τον διαγωνισμό για τη μίσθωση 300 λεωφορείων (210 κανονικών και 90 αρθρωτών), ύψους 30,24 εκατ. ευρώ.

Η μίσθωση αφορά λεωφορεία αστικού τύπου (μεταχειρισμένα ή καινούργια), χαμηλού

δαπέδου, ντιζελοκίνητα, ηλικίας μέχρι 10 ετών (έτος κατασκευής 2010 ή/και μεταγενέστερο) και κατηγορίας EURO V ή νεότερης για διάστημα 3 ετών, με δικαίωμα προαίρεσης για 1 έτος.

Η προσφερόμενη μοναδιαία τιμή μηνιαίου μισθώματος (ευρώ ανά τύπο ενός λεωφορείου ανά μήνα), δεν είναι επιτρεπτό να είναι μεγαλύτερη από δύο χιλιάδες οκτακόσια ευρώ (2.800) ανά μήνα (ανά λεωφορείο ανεξαρτήτως τύπου), επί ποινή αποκλεισμού.

Η προσφερόμενη μοναδιαία τιμή μηνιαίου μισθώματος (ευρώ ανά κάθε τύπο λεωφορείου ανά μήνα) παραμένει σταθερή καθ’ όλη την διάρκεια της σύμβασης και δεν επιτρέπεται να αυξηθεί, ενώ είναι επιτρεπτή η μείωση της.

Η λήξη προθεσμίας ηλεκτρονικής υποβολής προσφορών ορίστηκε στις 30 Οκτωβρίου.

The post Η ΟΣΥ μισθώνει 210 κανονικά και 90 αρθρωτά λεωφορεία αστικού τύπου, ηλικίας μέχρι 10 ετών. Οι προδιαγραφές του διαγωνισμού appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα