Επίσκεψη με υψηλό συμβολισμό: o Γάλλος πρόεδρος Εμ. Μακρόν στα γραφεία της CMA CGM

Επίσκεψη με υψηλό συμβολισμό. O Γάλλος πρόεδρος Εμμανουήλ Μακρόν επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της CMA CGM.

Όπως αναφέρει η εταιρεία σε ανάρτησή της, «αυτή η επίσκεψη στα κεντρικά μας γραφεία, η πρώτη από έναν εν ενεργεία αρχηγό κράτους, αποτελεί μεγάλη τιμή και πηγή υπερηφάνειας για όλα τα μέλη του προσωπικού μας σε όλο τον κόσμο.

Είναι μια αναγνώριση της ισχυρής συμβολής

μας στο διεθνές εμπόριο, ως παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα της ναυτιλίας και της εφοδιαστικής. Δια θαλάσσης, ξηράς ή αέρα, διατηρούμε τις αλυσίδες εφοδιασμού σε λειτουργία παγκοσμίως, χάρη στην τεχνογνωσία μας.

Δεσμευόμαστε για μια υπεύθυνη μεταφορά που σέβεται περισσότερο τον πλανήτη. Μοιραζόμαστε αυτή τη δέσμευση με τον Γάλλο Πρόεδρο, ενόψει της έναρξης του Παγκόσμιου Συνεδρίου Διατήρησης του IUCN».

Σημειώνεται ότι οι εταιρείες τακτικών ναυτιλιακών γραμμών (liners), όπως είναι η CMA CGM είναι από τους “κερδισμένους” την τρέχουσα περίοδο, καθώς τα ναύλα έχουν αυξηθεί σημαντικά, λόγω της συμφόρησης / έντονης ζήτησης που παρατηρείται στο θαλάσσιο εμπόριο.

The post Επίσκεψη με υψηλό συμβολισμό: o Γάλλος πρόεδρος Εμ. Μακρόν στα γραφεία της CMA CGM appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα