H «έκρηξη» του ηλεκτρονικού εμπορίου και των αποστολών φέρνει 55.000 προσλήψεις στην Amazon

Η Amazon θα προχωρήσει σε περισσότερεςς από 55.000 προσλήψεις σε εταιρικές και θέσεις τεχνολογίας σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς και χιλιάδες ρόλους λειτουργίας κατά την επερχόμενη εικονική έκθεση καριέρας της, ανακοίνωσε την Τετάρτη CEO της εταιρείας, Andy Jassy.

Οι νέες προσλήψεις θα αντιπροσωπεύουν αύξηση 20% στο τεχνολογικό και εταιρικό προσωπικό της Amazon, ανέφερε το CNBC.

Η

Ημέρα Καριέρας της Amazon θα πραγματοποιηθεί στις 15 Σεπτεμβρίου και η συμμετοχή είναι ελεύθερη. Οι υποψήφιοι όλων των επιπέδων και τομέων εμπειρίας ενθαρρύνονται να εγγραφούν. Η Amazon συνιστά στους συμμετέχοντες να κάνουν προεγγραφή online για την εκδήλωση.

Αυτή θα είναι η τρίτη ετήσια Ημέρα Καριέρας της Amazon, η οποία γίνεται εξ αποστάσεως από πέρυσι ως απάντηση στην πανδημία Covid-19.

Το τελευταίο κύμα προσλήψεων της Amazon «τροφοδοτείται πραγματικά από την άνευ προηγουμένου ζήτηση πελατών που είδαμε κατά τη διάρκεια της πανδημίας Covid-19», λέει στο CNBC ο Ardine Williams, αντιπρόεδρος της Amazon για την ανάπτυξη του εργατικού δυναμικού.

Η εταιρεία έχει προσλάβει περισσότερους από 450.000 ανθρώπους στις Ηνωμένες Πολιτείες από την αρχή της πανδημίας και τώρα είναι ο μεγαλύτερος δημιουργός θέσεων εργασίας στη χώρα.

Αντιμέτωπη με την επαναλειτουργία της οικονομίας και την ανταγωνιστική αγορά εργασίας, η Amazon έχει επενδύσει σε υψηλότερους μισθούς και νέα οφέλη, συμπεριλαμβανομένης της δωρεάν συμβουλευτικής ψυχικής υγείας, για την προσέλκυση εργαζομένων.

The post H «έκρηξη» του ηλεκτρονικού εμπορίου και των αποστολών φέρνει 55.000 προσλήψεις στην Amazon appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα